Skiskytter-VM:

Endelig opptur: - Betyr alt

Ingrid Landmark Tandrevold har hatt en tung sesong, men nå har hun fått nytt håp om en lysere framtid.

TRO: For Ingrid Landmark Tandrevold var det viktig å få troa tilbake med gode prestasjoner på søndagens jaktstart. Foto: Joe Klamar / AFP
TRO: For Ingrid Landmark Tandrevold var det viktig å få troa tilbake med gode prestasjoner på søndagens jaktstart. Foto: Joe Klamar / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
oberhof
Alt om

VM i skiskyting

POKLJUKA (Dagbladet): Mens venninna Tiril Eckhoff stjal showet igjen under søndagens jaktstart, kunne Ingrid Landmark Tandrevold for første gang på lenge glede seg over egne prestasjoner.

Fullt hus, fullt hus, fullt hus var fasit på de tre første skytingene. Tandrevold med startnummer 21 hadde plutselig gått seg helt opp i medaljekampen.

På den siste skytinga skulle alt avgjøres, men uheldigvis for Fossum-jenta skjøt hun to bomskudd. Men i pressesonen etter målgang var hun likevel stolt av seg selv.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg skjøt meg bort fra en virkelig topplassering på siste stående, men bortsett fra det var det en utrolig bra dag, oppsummerte Tandrevold overfor Dagbladet.

- Veldig deilig

Der mange nok vil tenke at skuffelsen var stor, var den bare forbigående for 24-åringen som har hatt en tung sesong.

- Selvfølgelig blir man irritert når man bommer. I dag følte jeg at jeg hadde hodet på plass til å kunne klare å sette de siste på stå, men jeg klarte det ikke i dag, forklarer hun og legger til det viktigste:

- Samtidig så er det veldig deilig å være oppe i der igjen og virkelig kjempe om de beste plasseringene. Det er jo der jeg ønsker å være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer