Endelig opptur for Petter Northug

Vant rulleskisprint i Trysil.

OPPTUR: Petter Northug vant i dag Trysil Rulleskisprint. Det er første seier siden Tour de Ski-etappeseieren i januar. Foto: Hans Martin Nysæter, Destinasjon Trysil
OPPTUR: Petter Northug vant i dag Trysil Rulleskisprint. Det er første seier siden Tour de Ski-etappeseieren i januar. Foto: Hans Martin Nysæter, Destinasjon TrysilVis mer

(Dagbladet): Petter Northug har ikke lagt skjul på at han har ligget i hardtrening denne sommeren.

I dag kom det også en opptur for 28-åringen, da han vant Coop Trysil Rulleskisprint. Det melder langrenn.com.

Ifølge nettstedet hadde Petter Northug full kontroll under rulleskirennet. Det er Northugs første seier siden etappeseieren i Tour de Ski, 10 km klassisk, 4. januar i år.

På andre- og tredjeplass fulgte Kristian Tettli Rennemo og Anders Aukland.

Ny trener Petter Northug var også tilstede i Sandnes og på Blinkfestivalen i starten av måneden. Der var han godt fornøyd med egen innsats.

I forrige uke ble det kjent at Stig Rune Kveen blir en del av Petter Northugs støtteapparat, men foreløpig uvisst i hvilken rolle.

Petter Northug la alle kortene på bordet etter promillekjøringa i mai. Etterforskningen av saken er ferdig, og tiltalebeslutningen blir levert Sør-Trøndelag tingrett før slutten av august. Så skal saken berammes, og vil etter hva Dagbladet erfarer bli ført som tilståelsessak for tingretten.