Endelig, Owen!

Lørdag ble Michael Owen urettmessig frastjålet scoring mot Wales. I går endte endelig måltørken.

I David Beckhams fravær ga trener Sven-Göran Eriksson Michael Owen kapteinsbindet. Owen takket for tilliten med å heade inn en crossball fra Ashley Cole 22 minutter ut i kampen.

Dette var Owens 28. scoring for landslaget, og en stor lettelse for spissen som ennå ikke har scoret for Real Madrid.

Og det var etter alt å dømme en lettet Owen som avgjorde for britene etter å ha blitt frastjålet en scoring i lørdagens kamp mot Wales. Dommeren krediterte Frank Lampard for Englands første fulltreffer, selv om ballen var innom Owens hæl.

-  Det var deilig å score, men fotball dreier seg ikke bare om å score. Jeg kan spille godt uten å score, som jeg gjorde mot Wales, sier Owen.

KAMPFAKTA

VM-kvalik., gruppe 6
Aserbajdsjan - England 0- 1 . Mål: 0- 1 Michael Owen (22). Gule kort: Kamal Guliyev, Rashad Sadikhov, Aserbajdsjan, Wayne Rooney, Nicky Butt, England.

Forrige gang Owen scoret for landslaget var mot Ukraina 18. august. I går var det derimot Owens tur. Uten at han vil ha ære av den grunn.

-  Det var viktig for oss å vinne kampen, spillerne kommer i andre rekke. Det er hvordan vi spiller som lag, som er det viktige, sier Owen, som aldri har tapt en kamp for England med kapteinsbindet på armen.

Med gårsdagens trepoenger overtok England ledelsen i gruppe 6.

JUBEL: Michael Owens måltørke er omsider over.