Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Endelig på banen igjen

- En kamp vi absolutt bør vinne, sier Liverpool-nordmannen Vegard Heggem (25) foran ettermiddagens hjemmekamp mot Sunderland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med Michael Owen, Patrik Berger og Sami Hyypiä tilbake i troppen, er han mer usikker på om han får spille selv enn om Liverpool tar sin fjerde strake Anfield- seier.

- Med ambisjoner om å bli blant de tre beste, bør vi gjøre det bedre enn i siste sesongs møter med Sunderland. Da var vi heldige i bortekampen, og vant 2-0. På Anfield var vi uheldige og fikk bare 1-1, sier Vegard Heggem til Dagbladet.

Endelig skadefri

Uansett spill eller ikke i dag, gleder Heggem seg over endelig å være skadefri.

- Sist søndag spilte jeg de siste 19 minuttene mot West Ham (1-1). Onsdag var jeg utpå hele kampen, da reservelaget slo Bradford 8-0. Fra jeg ble skadd i EM-kampen mot Jugoslavia (0-1) til jeg gjorde come-back, gikk det 13 uker. Nå er jeg endelig helt bra igjen, sier Vegard Heggem.

EM-kampen mot Jugoslavia var en halvtime gammel da Heggem slo opp igjen strekkskaden bak i høyrelåret fra sist vinter.

- West Ham-kampen bekreftet at jeg ikke står noe tilbake fysisk. Men med ballen i beina, var jeg ikke så farlig som jeg ønsker å være. Høyrebeinet vil ikke helt være med på toppfarten, men det vet jeg vil komme etter hvert, sier Vegard Heggem.

Mangler fem prosent

Selv mener han det bare gjenstår fem prosent før toppformen er inne.

- For å være hundre prosent, trenger jeg mer kamptrening. Det er bare å være tålmodig og stå på, sier Vegard Heggem, som gir bort deler av inntektene på hjemmesiden sin til barneklinikken ved kreftavdelingen på Regionsykehuset i Trondheim og til Marie Curie-senteret i Liverpool.