Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig satt'n

Everton- Manchester United 1- 3. I sin andre kamp fra start scoret Ole Gunnar Solskjær (27) sesongens første mål i Premier League. Forrige gang han kom på scoringslista i verdens tøffeste liga, var i 3- 1-kampen mot Tottenham 6. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At vendepunktet kom nettopp mot Everton, var ingen overraskelse. I hjemmekampen mot The Toffees i fjor (5- 1), lagde han hele fire av United-målene. - Den kampen var både kona Brita og jeg på. Hver gang vi har vært over, har det gått bra med United og Ole Gunnar. Nå skal vi til Manchester igjen og se lørdagens hjemmekamp mot Chelsea, sier pappa Øivind Solskjær til Dagbladet.

Godt fornøyd

Kampen i går var Ole Gunnars andre fra start, og den første han fikk spille helt ut denne Premier League-sesongen. - Han har ventet på sjansen, og følte nok presset om å score mål. Første gang han var med i startelleveren (1- 1 borte mot Ipswich 22. august), var han misfornøyd med egen innsats og ble byttet ut midt i andre omgang. I går benyttet han sjansen og kan være godt fornøyd. Selv om han var veldig sliten på slutten, sier Øivind Solskjær.

Kjempesjanse

- Deilig å være med fra start igjen da vi sikret oss sesongens første borteseier i lørdagens kamp mot Everton, skriver Solskjær på sin Internett-side. - Jeg hadde også en kjempesjanse rett etter pause, der jeg burde punktert kampen og laget 4-0. Men i stedet for at jeg satte ballen under tverrliggeren og i mål, så kontret Everton inn 3-1. Dette irriterte meg litt, skriver Solskjær videre.

Brøst-mål

United gikk ut i hundre på Goodison Park, og scoret to mål på to minutter midtveis i førsteomgangen. Først brøstet Nicky Butt inn ledermålet, etter glimrende forarbeid av Ole Gunnar Solskjær. Han lurte elegant av Stephen Hughes, og serverte ballen på sølvfat foran mål. Ryan Giggs økte til 0- 2 etter retur fra Teddy Sheringham, før Solskjær satte inn sitt første ligamål denne Premier League-sesongen fra sju-åtte meter.

Mye på benken

Selv om det er blitt mye benkesliting og lite spilletid, har Ole Gunnar vært tålmodig og lojal mot sjefens valg. I går fikk han full tillit fra Alex Ferguson, og benyttet sjansen. Selv om det både burde blitt ett og to mål til. - Jeg spiller for verdens beste klubb, og vet at min sjanse kommer. Ferguson har uttalt at han forventer mer av meg i år enn tidligere, så det er bare å stå på, uttalte Solskjær til Dagbladet i forbindelse med Armenia-kampen 2. september.

DEILIG: - Det er deilig å være med fra start igjen, sier Ole Gunnar Solskjær.
GOD KAMP: Endelig en norsk spiss som scorer mål. I går spilte Ole Gunnar Solskjær godt og satte selv inn Uniteds tredje mål.