Endelig scoring

Azar Karadas (24) ble den store helten da han utlignet for Portsmouth helt på tampen.

Karadas banket ballen i mål på en glimrende volley bare fem minutter før slutt. Bolton-keeper Jussi Jääskeläinen touchet ballen, men hadde ikke sjanse til å forhindre scoring. Dermed åpnet Karadas endelig scoringskontoen for det sør-engelske laget. Den tidligere Brann-, Rosenborg-, og Benfica-spilleren har slitt med skader og lite spilletid etter han ble leid ut til Portsmouth i sommer.

Muskelkraft

Men etter at Harry Redknapp tok over for Alain Perrin har han imidlertid fått flere innhopp. I går takket han for tilliten ved å sikre 1-1. Karadas kom inn i det 81. minutt for å tilføre ekstra muskelkraft i Portsmouth-lag som må ha poeng for å overleve i Premier League. Bare fire minutter senere utlignet han. Før det hadde ikke Portsmouth skapt all verden, selv med seks nyervervelser i startelleveren. Dean Kiely, Wayne Routledge, Sean Davis, Pedro Mendes, Andrés D\'Alessandro og Benjamin Mwaruwari ble alle hentet til klubben under overgangsvinduet i januar.

Fowler tilbake

Robbie Fowler var bare en offsideavblåsning fra drømmedebuten i sitt Liverpool-comeback. «God», som han kalles på Anfield, brassesparket ballen i mål på overtid i 1-1-matchen mot Birmingham, men målet ble annulert for offside.

Birmingham hadde ti mann på banen i over èn time. Damien Johnson ble direkte utvist etter en hårreisende takling mot danske Daniel Agger etter 28 minutter.

ENDELIG: Azar Karadas