Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig seier for Demidov etter fem strake tap

Sporting Gijón ble slått 2-1.

ETTERLENGTET SEIER: Vadim Demidov og Real Sociedad tapte fem kamper på rad før søndag. Dette bildet er fra kampen mot Atletico Madrid og Luis Amaranto Perea. Paco Campos, EPA.
ETTERLENGTET SEIER: Vadim Demidov og Real Sociedad tapte fem kamper på rad før søndag. Dette bildet er fra kampen mot Atletico Madrid og Luis Amaranto Perea. Paco Campos, EPA. Vis mer

Vadim Demidov og Real Sociedad vant for første gang på åtte kamper da Sporting Gijón ble slått 2-1 søndag.

Demidov spilte 90 minutter i en kamp hvor franske Antoine Griezmann scoret begge målene for hjemmelaget. Unggutten sørget dermed for en etterlengtet oppreisning etter fem strake serietap.

Det første målet satte Griezmann inn etter en dødball i det 32. minutt. Miguel de las Cuevas utlignet i annen omgang, men ti minutter før slutt var franskmannen på ny frampå og avgjorde kampen til Real Sociedads fordel.

Vendte til derbyseier Det ble spenning også i baskerderbyet mellom Osasuna og Athletic Bilbao. Lagene kjemper i hver sin ende av tabellen, men det var bunnlaget Osasuna som kom best i gang. Kike Sola sendte vertene i føringen like etter pause.

Like etter ble Osasuna redusert til ti mann da Xabier Castillo fikk sitt annet gule kort for kvelden, og i det 69. minuttet sprakk nullen for hjemmelaget da Athletics storscorer Fernando Llorente utlignet med hodet.

Osasuna så ut til å berge et poeng, men på overtid dukket Iker Munain opp og sørget for at Bilbao inntok 5.-plassen i spansk 1. divisjon med 2-1.

Osvaldo reddet Espanyol Trøbbel ble det også for Hércules, som ligger nest sist på tabellen. De ble slått 2-1 borte av overraskelseslaget Levante. Ruben Suárez og Juanlu sørget for 2-0-ledelse til pause, og David Trezeguets redusering i annen omgang holdt ikke til poeng for Hércules.

Atlético Madrid rotet bort ledelsen to ganger da det ble 2-2 borte mot Espanyol. Begge lagene kjemper om europacupplasser, og vinneren kunne klatret to steg på tabellen.

Gjestene fikk en knallstart da Koke gjorde 1-0 etter to minutter, men Pablo Osvaldo utlignet før pause. I annen omgang sendte Sergio Agüero Atlético i ledelsen på ny, men nok en gang kvitterte Osvaldo, og lagene fikk med seg ett poeng hver.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media