Endelig seier for Drillo

The Crazy Gang har funnet tilbake til go'formen: Med 3-2 mot Bradford fikk Drillo sin første seier i Premier League siden åpningskampen.

Riktignok vant Wimbledon nylig mot Sunderland, men det var i ligacupen. Og da lå Drillo hjemme med mageproblemer. Nå har han endelig vunnet sin andre kamp i ligaen, og det i med samme måltall som den første, da ble det nemlig 2 - 3 på bortebane mot Watford.

Til tross for at det bare har gått tre måneder av sesongen ble dagens kamp betegnet som en «overlevelseskamp» for Drillo. Hadde de tapt mot Bradford ville lagene byttet plass og Wimbledon havnet som tredje sist.

– Det var deilig å vinne, og av vi var et bedre lag enn Bradford. Det er viktig å slå dem, så vi vet at vi kan klare å holde dem bak oss på tabellen, sa Drillo til Nettavisen etter kampen.

Allikevel, forsvaret er fortsatt det svake punkt for Drillos Wimbledon. Laget har slitt med overgangen til soneforsvar, og det har blitt mange baklengsmål. Heldigvis for Drillo var angrepsrekka til Bradford like ineffektiv som hans forsvar.

Nykommer Andresen måtte se hele kampen fra benken.

Scoringer

Wimbledon: Hartson (22, 36), Cort (75)

Bradford: Mills (45), Windass (90)