Endelig seier for Leeds

Leeds vant 3-0 etter en dramatisk kamp. Danny Mills, Robbie Fowler og Jason Wilcox scoret for Leeds.Se kampfakta her!

Dagbladets oddsekspert satser på Bolton

Det er ikke lett å være Terry Venables. Den tidligere England-sjefen står med bare åtte seirer på 24 kamper siden han overtok Bakke og Leeds-gutta i sommer.

På de siste 11 kampene har han bare klart å fikse én seier. I tillegg er laget slått ut av Uefacupen, og klubben sliter med en gjeld på omlag 700 mill. kroner.

Derfor tror mange at Venables med tap mot Bolton ikke lenger er Leeds-manager etter kampslutt i kveld.

Ifølge

BBC

sier ryktene at 59-åringen får 11 mill. kroner i fallskjerm dersom han trekker seg fra jobben. Det kan koste Leeds' 40 mill. kroner hvis de sparker ham.

Oppladningen til skjebnekampen og bånnoppgjøret på Reebok stadion står i stil med resten av sesongen for Leeds.

Venables har bare en utrent Robbie Fowler til rådighet i angrepsrekka. Alan Smith er suspendert, Michael Bridges har røket akillesen, Mark Viduka er skulderskadd, mens Harry Kewell sliter med sjukdom.

- Det er sant at jeg har hatt uflaks. Jeg har sagt tidligere at jeg aldri har hatt så mange skader i hele karrieren min. Men så har jeg også vært heldig i andre jobber, det jevner seg vel ut, sier Venables til Leeds' hjemmeside.

Sin egen framtid som manager vil ikke den tidligere Spurs- og Barcelona-sjefen snakke om.

- Enten går du ut og tar tak i det. Eller så legger du deg ned og dør, det er det letteste, sier Venables og indikerer at ryktene om hans avgang ikke stemmer.

Selv med et nytt tap mot bånnlaget Bolton.

- Jeg gjør alltid mitt beste, og sånn er det nå også, sier Venables.

Så spørs det om det er godt nok for Leeds-fansen - og styret.

Her følger du kampen fra kl. 21!

(Dagbladet.no)

UTSLÅTT:</B> Robbie Fowler så Malaga-spillerne feire Uefacupseier torsdag. I kveld er trolig den tidligere Liverpool-spilleren Leeds' eneste friske spiss.