Endelig seier for Skrøders Modo

Men kampen startet svært dramatisk vis.

(Dagbladet.no): Bare sju sekunder ut i kveldens møte mellom Modo og Timrå i svensk ishockey-eliteserie dunket Oscar Hedmann hodet i isen etter en takling.

Foran bekymrede fans og kollegaer ble han båret av banen med nakkesmerter og krage.

- Det var guffent å se på at han ble liggende livløs på isen, sier den norske Modo-spilleren Per-Åge Skrøder til Dagbladet.no.

- Jeg ble veldig redd, forteller mamma Elisabeth Hedman til svenske Expressen.se.

Hjernerystelse og hukommelsestap

Men begge de to kan berolige med at det har gått forholdsvis bra med den unge, uheldige hockeyspilleren.

Han ser ut til å slippe unna med hjernerystelse og et lite hukommelsestap.

- Han husker ikke at han sendte av gårde pucken, forteller mora fra sjukehuset.

ENDELIG SEIER: Per-Åge Skrøder og Modo vant i dag for første gang på seks elitserierunder. Det ble den lykkelige slutten på en kamp som startet med at Oscar Hedmann slo hodet i og ble liggende livløs på isen. Foto: ADAM IHSE/SCANPIX
ENDELIG SEIER: Per-Åge Skrøder og Modo vant i dag for første gang på seks elitserierunder. Det ble den lykkelige slutten på en kamp som startet med at Oscar Hedmann slo hodet i og ble liggende livløs på isen. Foto: ADAM IHSE/SCANPIX Vis mer

Modo-spillerne ristet etter hvert av seg den gufne opplevelsen, og med to mål i den andre perioden, sikret de seg sin første seier på seks seriekamper.

- Har slitt offensivt

- Defensivt har vi spilt bra (Modo er Elitseriens tredje beste lag defensivt, journ.anm.), men i det offensive har vi slitt mer, oppsummerer Skrøder.

- Jeg er vel blant dem som skal produsere mye sjanser, og det er bare å jobbe videre. Tilliten fra klubben er stor, forsikrer landslagsspilleren.

Dagens seier gjorde at hans Modo byttet plass med Timrå midt på tabellen.

- Tidvis har vi spilt bra. Men i det siste har vi slitt litt mer med skader på sentrale spillere, forklarer han den svake perioden som kanskje ble brutt i dag.

Endelig seier for Skrøders Modo