Endelig showet Flo

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Wimbledon 3- 0. Det er klart for Flo-show i Chelsea og London. I går hadde showet premiere, og i sin første liga-start var Tore André Flo sensasjonelt god. - Dette var kjempemorsomt, sier Tore André.

Gang på gang herjet Tore André Flo i Wimbledons forsvar, og han var på en eller annen måte involvert i alle tre Chelsea-målene.

  • 1- 0 ved Zola, etter at Flo hadde gjort alt, og servert ballen på et sølvfat.
  • 2- 0 kom ved Gustavo Poyet, etter at Flo hadde løpt vekk alle forsvarerne i nærheten.
  • 3- 0 sørget Dan Petrescu for. Flo vant ballen på midtbanen, slo til Zola, som spilte Petrescu helt fri. Dermed var Chelsea i mål.

- Kjempemorsomt! Det eneste som manglet var en scoring, men det kommer etter hvert som jeg opparbeider kamptrening, sier en strålende glad Tore André Flo til Dagbladet.

- Du opptrer nå som en spilleopplegger på banen?

- Det ble bare slik, men jeg var utrolig nær scoring også, smiler Tore André, og tenker på ballen han satte i stanga.

Årsbeste

Tore André Flo innrømmer at dette kanskje var årsbeste av Chelsea, og laget kunne faktisk ha sendt Wimbledon på bytur med langt flere baklengs.

- Jeg synes jeg hadde fortjent denne sjansen langt tidligere, men jeg har valgt å være tålmodig. I dag kom sjansen, og jeg hadde det virkelig moro der ute, sier Tore André, og gleder seg allerede til neste kamp.

Skamros av Vialli

Manager Gianluca Vialli har blitt hardt kritisert for å la unge Flo fra Norge sitte for mye på benken hittil i sesongen, og i går valgte Vialli å rose nordmannen opp i skyene.

- Tore er ung, sterk og entusiastisk, og hadde en stor forestilling i dag. Han fortjente virkelig å score, men gjorde alt annet enn akkurat det, smiler Vialli.
Den 35 år gamle italieneren sier at Tore var «suveren», og at han har vært tålmodig og virkelig vist hva lagånd betyr.

Hardt skadd

Dette blir nok det lenge etterlengtede comebacket for unge Flo fra Stryn. Pierluigi Casaraghi er hardt skadd, og kan være ute veldig, veldig, lenge. Manager Vialli vil i hvert fall ikke gjøre krav på fast spissplass.

- Jeg er blitt gammel, og trenger lang tid mellom kampene. Jeg er virkelig glad for at alle andre gjør det så bra, smiler sjefen sjøl.