KAMPKLARE: I over seks år har boksetilhengere verden over ventet på at Floyd Mayweather og Manny Pacquiao skal møtes i ringen, og nå ser det ut til at ventetiden er over. Foto: AFP PHOTO / Chris Cozzone / Robyn BECK / FILES / NTB Scanpix
KAMPKLARE: I over seks år har boksetilhengere verden over ventet på at Floyd Mayweather og Manny Pacquiao skal møtes i ringen, og nå ser det ut til at ventetiden er over. Foto: AFP PHOTO / Chris Cozzone / Robyn BECK / FILES / NTB ScanpixVis mer

Endelig skal de møtes: - Det hele verden har ventet på er her

Mayweather bekrefter.

(Dagbladet): I over seks år har boksetilhengere verden over ventet på at Floyd Mayweather og Manny Pacquiao skal møtes i ringen, og nå ser det ut til at ventetiden er over.

Det bekrefter Mayweather på sin «Shots»-konto.

- Lovet fansen Mayweather, som så langt i karrieren er ubeseiret i sine 47 proffkamper, skriver at datoen for storkampen blir den 2. mai, og ikke uventet er stedet kasinoet MGM Grand i Las Vegas.

- Det hele verden har ventet på er her. Mayweather vs Pacquiao den 2. mai 2015 er sikret. Jeg lovet fansen at vi skulle få dette til, og det gjorde vi. Vi kommer til å skrive historie den 2. mai, skriver han.

Den engelske avisa Telegraph skriver at kampen vil ha en «prislapp» på svimlende 1.9 milliarder norske kroner.

Møttes i januar Allerede i slutten av januar begynte det å gå rykter om at kampen var i emning etter at de to bokserne møttes på basketball-kamp i USA.

De skal ha møttes samme kveld i Pacquaios hotellsuite, og dette kan med andre ord ha vært starten på forhandlingene som nå endelig har ledet fram til at det blir kamp.

Mayweather er ubeseiret som profesjonell bokser og er verdens best betalte idrettsutøver.

I følge det økonmiske magasinet Forbes skal Mayweather ha tjent over 2,5 milliarder som bokser.