Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig slutt for Strandli

Frank Strandlis fotballkarriere er definitivt over. Aalborgs sportssjef Lynge Jacobsen bekreftet i formiddag at Strandli er fotballinvalid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den sterke spissen er bare 29 år, men skader har gjort de siste årene på fotballbanen vanskelige for Frank Strandli.

- I dag anser vi Frank som fotballinvalid. Legeundersøkelser i forrige uke bekrefter at han ikke kan spiller mer, sier Lynge Jacobsen til avisa BT. Det har siden i høst vært klart at et comeback ikke har vært realistisk for sørlendingen. Og i dag kom den endelige beskjeden.

Det er en lyskeskade som tvinger spissen til å legge opp. Strandli klarer ikke å løpe uten smerter.

For noen år siden var han føre var og tegnet en forsikring som han nå vil nyte godt av. Etter det Dagbladet erfarer vil Strandli få utbetalt rundt ti millioner kroner nå som han er erklært fotballinvalid.

Frank Strandli har spilt for Start, Brann, Lillestrøm, Leeds og Panathinaikos før han ble hentet til danske Aalborg i 1999. Der ble han seriemester med klubben samme sesong. I løpet av 47 kamper scoret han 18 mål for Ålborg-klubben. Strandli ble operert for lyskeproblemene første gang i mars 2000. Ett år seinere gjorde han et fantastisk comeback og scoret seks mål på sju kamper mot slutten av fjorårets sesong. Han spilte sin siste kamp i fjor vår.

Strandli fikk 24 A-landskamper for Norge.

Hele Norges coronakart