Endelig sprakk maska til Roy Keane

Skjeller ut dommer Steve Bennett.

• Følg Premier League direkte på Dagbladet.no fra 14.30!

(Dagbladet.no): Sunderland-manager Roy Keane har vært nærmest overraskende fattet på trenerbenken etter at han ble tvunget til å legge taklingsstøvlene på hylla for et drøyt år siden.

Keane har oppført seg eksemplarisk, og det er nesten vanskelig å huske det voldsomme temperamentet midtbanekrigeren viste fram i United-trøya.


Men i går sprakk maska.

Da dommer Steve Bennett annullerte det som ville blitt hjemmelagets vinnermål på overtid i poengdelingen med John Carews Aston Villa, kokte det over for iren.


- Dommeren bare ventet på å få blåse frispark. Han hadde gledet seg i hele dag til å blåse mot oss, og han blåste feil når det gjaldt. Han er nok storfornøyd med at vi snakker om ham nå, sier Keane, ifølge Daily Telegraph.

Grant Leadbitters corner endte i små-tumulter foran Scott Carson i Villa-buret, men det var vanskelig å se at noe ulovlig fant sted før ballen traff Danny Collins og gikk i mål.


- Jeg så ham (dommeren, journ.anm) på hotellet i går kveld, og allerede da hadde jeg det på følelsen. Vi har fantastiske fans som reiser landet rundt for oss, og at de skal bli snytt på denne måten er utrolig skuffende, sier Keane.

GODE VENNER: Roy Keane kommer bedre overens med Carew-sjef Martin O\'Neill enn dommer Steve Bennett. Foto: REUTERS/SCANPIX
GODE VENNER: Roy Keane kommer bedre overens med Carew-sjef Martin O\'Neill enn dommer Steve Bennett. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Det endte 1-1 på Stadium of Light, og plutselig var ikke Roy Keane så rolig lenger.

- Jeg kritiserer ikke dommeren. Men han gjorde feil. Enormt feil, fastslår Sunderland-sjefen.

HAR HISTORIE: Steve Bennett, som her gir Roy Keane gult kort i 2002, sendte også iren i garderoben etter et slag mot Alan Shearer på St. James\' Park i 2001.