Endelig sprakk maska til Roy Keane

Skjeller ut dommer Steve Bennett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Premier League direkte på Dagbladet.no fra 14.30!

(Dagbladet.no): Sunderland-manager Roy Keane har vært nærmest overraskende fattet på trenerbenken etter at han ble tvunget til å legge taklingsstøvlene på hylla for et drøyt år siden.

Keane har oppført seg eksemplarisk, og det er nesten vanskelig å huske det voldsomme temperamentet midtbanekrigeren viste fram i United-trøya.

Men i går sprakk maska.

Da dommer Steve Bennett annullerte det som ville blitt hjemmelagets vinnermål på overtid i poengdelingen med John Carews Aston Villa, kokte det over for iren.

- Dommeren bare ventet på å få blåse frispark. Han hadde gledet seg i hele dag til å blåse mot oss, og han blåste feil når det gjaldt. Han er nok storfornøyd med at vi snakker om ham nå, sier Keane, ifølge Daily Telegraph.

Grant Leadbitters corner endte i små-tumulter foran Scott Carson i Villa-buret, men det var vanskelig å se at noe ulovlig fant sted før ballen traff Danny Collins og gikk i mål.

- Jeg så ham (dommeren, journ.anm) på hotellet i går kveld, og allerede da hadde jeg det på følelsen. Vi har fantastiske fans som reiser landet rundt for oss, og at de skal bli snytt på denne måten er utrolig skuffende, sier Keane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer