KANONRUNDE: Tiger Woods spilte seg rett tilbake i tetkampen etter en tredjerunde fem slag under par. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFP
KANONRUNDE: Tiger Woods spilte seg rett tilbake i tetkampen etter en tredjerunde fem slag under par. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFPVis mer

Endelig svinger det av Tiger igjen

Avanserte fra 25. til 3. plass med kanonrunde.

||| Tiger Woods avanserte fra 25.- til 3.-plass etter fem slag under par på tredje runden i US Open.

Fem slag skiller opp til lederen Dustin Johnson før søndagens avslutning. Det ligger 7,5 millioner dollar i premiepotten i storturneringen. Årets US Open spilles i Pebble Beach, California. Sammenlagt har Woods brukt ett slag under par.

- Jeg har ikke spilt bra nok for at noen skulle heie på meg, så det var deilig å faktisk få det til på de siste ni hullene slik at jeg fortsatt er med og kjemper i turneringen, sa Woods.

Han brukte 31 slag på de siste ni hullene.

Ledende Johnson har aldri vunnet en majorturneringen i golf. - Jeg tror det kommer til å føles bra, sier Johnson om hvordan han tror det blir å gå ut som leder på sisterunden.

Tiger Woods er på full fart tilbake etter et drøyt halvår der hans omfattende utroskap har fått mest fokus. Tre ganger har 34-åringen vunnet US Open. Det skjedde første gang i 2000. Han vant også i 2002 og 2008. Totalt står Woods med 14 majortitler.

(NTB)