Endelig tøff nok

- Jeg hadde lyst til å kjøre fort, sier Ingeborg Marken etter tredjeplassen i Val d'Isere. Litt tøffere enn utfor-normalt brukte hun derfor drøyt to minutter på å gjøre seg til et brukbart alpinhåp i Nagano.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sist Ingeborg Marken sto på jentepallen sto hun øverst. Inntil i går var Super G-seieren fra Lillehammer for snart to år siden den første og siste gangen jenta var i nærheten av de absolutt beste. Og det skyldes ikke det idrettsfolk flest omtaler som små marginer, dårlige dager og uflaks. Det skyldes rett og slett at Ingeborg Marken ble lei.

- Jeg hadde vunnet et verdenscuprenn, nådd et mål, og på toppen av det fikk jeg kjæreste, sier Ingeborg. - Etter seieren på Lillehammer betydde ikke skikjøringa så veldig mye. Og derfor ble resultatene som de ble. Dårlige.

Ingen unnskyldninger

Ingeborg Marken kunne brukt en ryggoperasjon i fjor sommer som unnskyldning for den manglende farten på skia. Det gjør hun ikke. For erkjennelsen etter gårsdagens pall-comeback i Val d'Isere forteller hvor manglene har ligger.

Ikke i ryggen, men i hodet.

- Jeg har ikke vært tøff nok, sier Ingeborg. - Jeg har vært litt feig, valgt sikre linjer, og gjør man det går klokka fort.

Artig igjen

Med tredjeplassen i Val d'Isere snakker Ingeborg Marken om en terskel som er forsert. Det er plutselig artig å kjøre på ski igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer