Endelig vant Glimt

90 minutter av kampen mot Molde var spilt, og Bodø/Glimt så ut til å få sin femte (!) strake 2-2-kamp. Så dukket unggutten André Hanssen opp.

- Fantastisk deilig. Det nytter ikke å spille uavgjort i kamp etter kamp. Glimt må vinne. Selvsagt var det ekstra stas å avgjøre på hjemmebane. Dette smakte utrolig godt, sier en storfornøyd Hanssen til NTB.

Dette var Bodø/Glimts andre seier på 14 kamper, og med tre poeng passerte de Strømsgodset på tabellen.

- Poengrøveri

Molde-spiller Daniel Berg Hestad mente 3-2 til Glimt var blodig urettferdig:

- Dette er det verste poengrøveri som noen gang har skjedd på en fotballbane, sa en frustrert Berg Hestad før han satte seg i garderoben.

Molde eide ballen i store deler av kampen, men skapte lite sjanser før på slutten. Berg Hestad utlignet ti minutter før slutt, men det hjalp altså lite.

Med skader i begge bein ga Tom Kåre Staurvik hjemmelaget en drømmeåpning i det første spilleminutt. Frisparket fra 17 meter føk forbi Morten Bakke, og etterpå måtte Staurvik gå over til å bruke venstrefoten!

Kunne gått galt

Spilleren har slitt mye med skader, og scoringen var hans første for sesongen. Etter en snau time måtte han gi tapt og rusle i dusjen.

Molde og Odd Inge Olsen misset for øvrig på straffespark etter 18 minutter. Da fikk Glimt blod på tann, og etter en halvtime sendte Stig Johansen laget opp i 2-0.

Nok en gang så det altså ut til å gå galt for Glimt, men søndag hadde de endelig flaksen på sin side.

Nok en gladmelding til Bodø: Like etter kampen signerte Fredrik Kjølner en ny treårskontrakt.

(NTB)