Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig vant Kongsvinger igjen

KONGSVINGER (Dagbladet): Kongsvinger - Moss 1-0. Per Brogeland var en lettet mann etter at Kongsvinger slo Moss på Gjemselund. - Jeg tror vi er på rett vei nå, sier Brogeland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kongsvinger måtte vente helt til åttende serierunde før de kunne bokføre årets første Tippeliga-poeng.

- Klart dette var en svært viktig seier, sier Per Brogeland.

- Med tap mot Moss nå ville vi ha ligget enda verre an enn tidligere i sesongen. Men jeg så framskritt spillemessig mot Manglerud/Star i cupen forrige uke, og jeg så det enda mer her. Kongsvinger går nå inn i en tre-ukersperiode uten kamper, og Per Brogeland og hans disipler skal bruke tida godt.

- Det ville vært ulidelig tungt å gå inn i denne perioden uten seier nå mot Moss. Nå skal vi trene i ro og fred, og terpe på den spillestilen vi vet vi kan, sier han.

Per Brogeland har aldri tenkt på å trekke seg til tross for den elendige sesongstarten.

- Jeg ser ikke noe jeg kunne ha gjort noe anderledes. Resultatene har vært elendige, men jeg har aldri tenkt på å trekke meg. Det ville jeg synes var for feigt.

- Jeg har selvsagt vurdert det jeg har drevet med, men jeg har hatt full støtte fra både spillerne og styret, sier Brogeland.