Endelig vant Manglerud/Star

Slo Frisk etter 16 kamper uten seier.

(Dagbladet.no): Jens Eriksson scoret det avgjørende straffemålet som gjorde at Manglerud/Stars ishockeygutter tok sin tredje seier for sesongen.

Før dagens kamp mot Frisk Asker, hadde M/S 22 tap og én uavgjort og bare én seier på 25 eliteserierunder. I tillegg vant M/S på straffeslag over Trondheim 11.oktober. Den eneste seieren i ordinær tid kom borte mot Vålerenga i runden før.

- Motvind

- Det er godt med litt vind i seila, det har vært mye motvind denne sesongen, sier trener Rune Molberg til Dagbladet.no.

- Det var en lettet stemning i garderoben etter kamp. Godt med en opptur før jul.

Frisk tok oppskriftsmessig ledelsen i førsteperioden etter scoring av Johnny Bruun. Jens Eriksson utlignet i den andre perioden og etter tre mål til hvert av lagene og 4-4 etter ordinær tid, avgjorde Eriksson med å score det siste målet i straffeslagkonkurransen.

- Vi spilte også bra da vi møtte Frisk i Askerhallen sist (31.oktober, Frisk vant 3-1), men i dag satte vi pucken i mål. Det er forskjellen, sier Molberg.

- Men det er ikke marginer som er skyld i at vi ligger der vi ligger (M/S er desidert sist med åtte poeng, Trondheim er nest sist med 31). Når et lag taper så mange kamper, er man ikke gode nok.

Mange skader

To kamper gjenstår får M/S før juleferien. Da gjør Tom Cato Myhre, som trappet ned etter forrige sesong, tilbake til klubben. Noen andre forsterkninger ligger det ikke an til.

- Men vi har mange spillere som er ute med skader, og vi håper å få tilbake noen av dem. Sami Markannen (løper) skal til en test i morgen. Forhåpentlig er han tilbake om fire, fem uker, men han kan også miste resten av sesongen.

- I tillegg håper jeg å få tilbake Espen Pettersen, Thomas Jordhøy og Pål Skogli tilbake snart. Det hadde hjulpet oss veldig, sier Molberg.