Endelig vant Tiger Woods igjen

Også Donald Trump fikk med seg storspillet.

VANT: Tiger Woods gjorde slutt på seierstørken da han vant PGA-tourmesterskapet i Atlanta søndag. FOTO: NTB Scanpix
VANT: Tiger Woods gjorde slutt på seierstørken da han vant PGA-tourmesterskapet i Atlanta søndag. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tiger Woods gjorde slutt på seierstørken da han vant PGA-tourmesterskapet i Atlanta søndag. Det var 42-åringens første tittel på over fem år.

I mye av karrieren var Woods en seiersmaskin, men han har slitt voldsomt med ryggen de siste åra og har vært gjennom fire operasjoner. Han var nummer 1199 på verdensrankingen da han gjorde comeback i desember i fjor. Nå er han på vei mot toppen igjen.

Da han senket sin siste putt, hevet armene og mottok publikums hyllest som vinner, var det for første gang på 1876 dager.

- Det var en kamp hele dagen, med tøffe forhold, men jeg elsket hvert øyeblikk av det, sa han i TV-intervjuet umiddelbart etterpå.

PGA-tourmesterskapet samlet de 30 beste på verdens tøffeste golftour, og Tiger Woods slo alle sine rivaler med strålende spill gjennom fire dager.

Hyllest fra Trump

Også Donald Trump fikk med seg Woods' storspill. Like før han dro for å møte Japans statsminister Shinzo Abe, sendte han i vei denne Twitter-meldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer