Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

ENDELIG

Frode Grodås skrev i går under en treårskontrakt med tyske Schalke 04. - Endelig er det engelske marerittet over, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går avsluttet Frode Grodås sitt mislykkede engelske proffopphold. Fra en fjerdekeeperstatus i Chelsea gikk han til Tottenham hvor han ble tredjekeeper - bak u-landslagets Espen Baardsen. Men nå er det altså over.

- Tingene skjer fort i fotball. Jeg fikk først vite om Schalkes interesse for to dager siden, sier Grodås på telefon fra Tyskland.
- Fotball er fotball, og det er neppe stor forskjell på å vokte buret i Tyskland eller England. Nå skal det bare bli deilig å slippe unna det engelske marerittet. Det har vært en lang og tøff periode, sier Grodås. I fjor ble Schalke nummer fem i Bundesliga, og laget vant UEFA-cupen i 1997.

Norges nye landslagssjef, Nils Johan Semb, er svært overrasket, men ser positivt på klubbskiftet.
- Jeg visste ikke om dette før du ringte meg nå, men Schalke 04 høres ut som en kurant klubb. Selv om Frode på mange måter har imponert i den situasjonen han har vært i, trenger han å spille førstelagsfotball igjen, sier Semb til Dagbladet.

Frode Grodås' agent, Gunnar Martin Kjenner, visste ikke om den tyske klubbens interesse.

- Frode har ordnet dette helt på egen hånd. Men det har skjedd i full forståelse med meg, og jeg er glad på hans vegne, sier Kjenner.

- Jeg har fått et helt klart inntrykk av at jeg er tiltenkt en førstekeeperplass, sier Grodås.

Han vil ikke ut med kjøpesummen, bortsett fra at han var billig.

<B>NY JOBB:</B> Frode Grodås kan endelig smile, etter at han på egen hånd har sikret seg en kontrakt med tyske Schalke 04.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!