ENDELIG

Frode Grodås skrev i går under en treårskontrakt med tyske Schalke 04. - Endelig er det engelske marerittet over, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går avsluttet Frode Grodås sitt mislykkede engelske proffopphold. Fra en fjerdekeeperstatus i Chelsea gikk han til Tottenham hvor han ble tredjekeeper - bak u-landslagets Espen Baardsen. Men nå er det altså over.

- Tingene skjer fort i fotball. Jeg fikk først vite om Schalkes interesse for to dager siden, sier Grodås på telefon fra Tyskland. - Fotball er fotball, og det er neppe stor forskjell på å vokte buret i Tyskland eller England. Nå skal det bare bli deilig å slippe unna det engelske marerittet. Det har vært en lang og tøff periode, sier Grodås. I fjor ble Schalke nummer fem i Bundesliga, og laget vant UEFA-cupen i 1997.

Norges nye landslagssjef, Nils Johan Semb, er svært overrasket, men ser positivt på klubbskiftet. - Jeg visste ikke om dette før du ringte meg nå, men Schalke 04 høres ut som en kurant klubb. Selv om Frode på mange måter har imponert i den situasjonen han har vært i, trenger han å spille førstelagsfotball igjen, sier Semb til Dagbladet.

Frode Grodås' agent, Gunnar Martin Kjenner, visste ikke om den tyske klubbens interesse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer