Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endringer i Høgmos støtteapparat

Rushfeldt gir seg.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Overfor Dagbladet opplyser landslagssjef Per-Mathias Høgmo at det vil bli endringer i støtteapparatet som var med under EM-kvaliken.

Den største gjelder Sigurd Rushfeldt som gir seg som spisstrener.

- Det gjøres noen små justeringer. Sigurd gir seg. Han skal være hjemmeværende nå. Han har to små barn og kona jobber mye. Det har vært et ønske om å tre ut. Vi kommer ikke til å erstatte ham. Så blir det noen andre små justeringer med tanke på arbeidsoppgaver, forteller Høgmo.

Tom Høgli er foreløpig den eneste av spillerne som har gitt beskjed om at han ikke kommer til å fortsette. Det betyr at endringene i hovedsak gjelder støtteapparatet.

- Det er detaljer som vi får komme tilbake til.

- Så det gjelder ikke assistentene - Jarl Torske og Martin Foyston fortsetter på samme måte?

- Ja, det blir eventuelt små justeringer i arbeidsinnhold innenfor organisasjonen, sier Høgmo.

Les også: Bryter tausheten etter EM-fiaskoen og Høgmo om Ødegaards framtid: - Det blir interessant å se hvordan de vurderer dette

MØTTE DAGBLADET: Per-Mathias Høgmo pratet ut om EM-nedturen og den kommende VM-kvalifiseringen. 
Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
MØTTE DAGBLADET: Per-Mathias Høgmo pratet ut om EM-nedturen og den kommende VM-kvalifiseringen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer