Ole Gunnar Solskjær Super League

Endte i full fiasko

Opprør i Manchester. Lokalpressen skriver om hvordan United er blitt ført bak lyset. Nå er det oppgjør etter Super League-skandalen.

ALT SNUDD: Det er bare noen uker siden Ole Gunnar Solskjær seilte på en medgangsbølge med United,. Nå har både klubben og han kommet dårlig ut av fiaskoen med Super League. Video: UEFA / Rødt Kort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PÅ under 48 timer var det egentlig slutt på Super League. Da hadde det første engelske storlaget trukket seg, og alt raste sammen. Klubbeiernes spill for å få slettet gjeld, ble en total fiasko.

  1. Alle seks engelsk lag er borte, i Barcelona skylder de på den gamle klubbledelsen, hos Inter i Milano er dette med Super League plutselig «ikke lenger interessant», Juventus-formann Andrea Agnelli i Torino har gitt opp, det samme har skjedd hos Atletico i Madrid, og snart er alle de 12 opprørerne borte.

Før dette prosjektet offisielt er blitt erklært dødt, ber ledere og eiere om unnskyldning:

- Vi hørte på dere, jeg hørte dere. Jeg ønsker å unnskylde meg overfor Jürgen, Billy, spillerne og alle som jobber så hardt innad i LFC for å gjøre fansen stolt. De hadde ikke noe ansvar for denne forstyrrelsen. Det er det som smerter mest, sier Liverpool-eier John W. Henry, og legger til:

- Dere var veldig klare de siste 48 timene på at dette ikke ville skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer