Endte med fire sting da han endelig slapp til

Ble lite søvn på Marcus Pedersen i natt.

 LITE SØVN:  Marcus Pedersen ble skadet under kampen mot Sveits tirsdag kveld, og stilte med krykker på et møte på Bristol onsdag morgen. Han vil være ute av spill i noen uker. Foto: Steinar Johan Bjerkmann / NTB scanpix
LITE SØVN: Marcus Pedersen ble skadet under kampen mot Sveits tirsdag kveld, og stilte med krykker på et møte på Bristol onsdag morgen. Han vil være ute av spill i noen uker. Foto: Steinar Johan Bjerkmann / NTB scanpixVis mer

Marcus Pedersen slapp endelig til som spiss for Norge, men Barnsley-spissen holdt bare i 20 minutter. Han måtte sy fire sting, mens Norges angrep ble uten sting.

- Det gjør ganske vondt. Det dunker og herjer litt der nede. Jeg fikk ikke sovet så mange timer i natt på grunn av skaden og kampen, sier Hamar-gutten til NTB.

23-åringen pådro seg et åpent sår i ankelen. Det var umulig å spille videre i den viktige kampen mot Sveits (0-2).

- Doktoren sier at det tar to til tre uker. Vi får vente og se. Viktig at det får roe seg ned, sier England-proffen.

Ergerlig Barnsley har leid inn kraftspissen fra Vitesse i Nederland.

- Det ergrer meg at jeg måtte ut så tidlig. Jeg følte at jeg var på hogget, sier Pedersen.

Flere, både på og utenfor banen, mente Norge mistet sting i det offensive spillet etter at den tidligere Strømsgodset-spissen måtte ut.

- Det var noen i garderoben som også sa at vi mistet litt sting. Fotballen er sånn at du noen ganger får en smell, sier Pedersen.

Ser mørkt ut Med hjemmetapet mot Sveits tirsdag så virker Brasil-VM som en uoppnåelig drøm.

- Det ser veldig mørkt ut, medgir Pedersen.

- Men muligheten er fortsatt der. Vi må sørge for å vinne de to siste kampene, og så får vi bare ta det derfra, sier en skuffet angriper.

Han gleder seg til å kaste krykkene.

(NTB)