Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endte på sjetteplass

Viktor Hovland avsluttet på sjetteplass i parturneringen i Florida.

PAR: Viktor Hovland og makkeren Matt Wolf endte på 6.-plass i parturneringen i golf i Florida. Foto: Jared C. Tilton, Getty Images North America / AFP / NTB scanpix
PAR: Viktor Hovland og makkeren Matt Wolf endte på 6.-plass i parturneringen i golf i Florida. Foto: Jared C. Tilton, Getty Images North America / AFP / NTB scanpix Vis mer

Viktor Hovland og kompisen Matt Wolff endte på delt 6.-plass i helgens parturnering på PGA-touren i golf, fem slag bak vinnerne.

Hovland og Wolff, som kjenner hverandre godt fra tiden som lagkamerater ved Oklahoma State-universitetet, avsluttet med en 60-runde etter å ha brukt 65 slag hver av de to første dagene på banen i Naples.

Det ble spilt i tre ulike formater. Første dag var det «scramble», der spillerne slår hvert sitt slag, men spiller videre fra den beste ballen. Lørdag slo spillerne annenhver gang på samme ball, mens det søndag var fourball. Da spiller hver spiller sin egen ball, og beste resultat for hullet blir tellende.

Første dag var alle de 11 andre parene bedre enn det norsk-amerikanske paret, og de beste kom helt ned på 55-tallet. Både lørdag og søndag var Hovland og Wolff likt med dagens beste runde, men de var for langt bak etter åpningsrunden.

Kevin Tway og Rory Sabbatini var det andre paret som kom ned på 60 slag søndag, og de vant turneringen to slag foran J.T. Poston/Jason Kokrak.

- Vi slo ballen bra hele helgen, men første dag rullet ikke puttene inn. Det var synd, for om vi hadde gjort det litt bedre fredag kunne vi hatt en sjanse til å vinne, sa Wolff i et intervju med arrangøren.

- Denne turneringsformen er spesiell. Du angriper hele tiden og holder ikke igjen. Folk prøver å ha det gøy, og vi er ganske fornøyd, sa Hovland, som innleder neste sesong i Phoenix Open siste helg i januar.

Wolf skal i aksjon allerede i Tournament of Champions på Hawaii første helg i det nye året. Den er for spillere som vant en turnering i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media