- Ene kneet dobbelt så stort som det andre

Sjekk skadelista i Tippeligaen.

(Dagbladet.no:) Det er nå to uker siden forrige runde i Tippeligaen. Trenerne har derfor kunnet jobbe skikkelig med spillerne sine, etter et tøft kampprogram i mai.

Flere klubber har derimot mange skader, og har ikke fått utnyttet situasjonen like godt.

Odd Grenland har på det verste bare vært ni spillere på trening.

Tom Nordlie håper at spissen Bala Garba skal blir klar til søndagens kamp mot Tromsø, selv om han ikke var helt fin på trening i dag.

- Det ene kneet hans er dobbelt så stort som det andre, sier Nordlie til Dagbladet.no.

Slik er skadestatusen i klubbene:

Fredrikstad - Bodø/Glimt

 • Hjemmelaget har mange skadde spillere. Kristen Viikmäe, Roger Risholt, Øyvind Hoås, Raio Piiroja er alle ute for FFK.
 • Verken Stig Johansen eller Stian Theting er med til Fredrikstad. Ruben Imingen fikk en smell i en juniorkamp og er ute, og Cato Hansen er fortsatt skadd, melder Avisa Nordland.

  Lillestrøm - Aalesund

 • Trenerassistent Gunnar Halle sier at Pål Strand trolig blir med i troppen, og Kasey Wehrman er tilbake fra suspensjon. Harald Hauge, Heinz Müller og Per Magne Misund er fortsatt ute med skader.
 • Keeper Adin Brown er ifølge Sunnmøresposten svært usikker. Christian Steen, Stian Johnsen og Oddbjørn Lie er alle ute med skader. Dessuten er Joakim Austnes usikker på grunn av en lyskeskade.

  Lyn - Vålerenga


 • Bjarne K. Ingebretsen er eneste Lyn-spiller som er ute med skade, opplyser Henning Berg. I tillegg er Lars Kristian Eriksen suspendert, etter at han ble utvist i Bergen.
 • Steffen Iversen ble skadet på trening i dag, men det skal ikke være alvorlig. Assistenttrener Geir Bakke sier at det ikke er noe fare med tanke på søndagens kamp. Heller ingen andre Enga-spillere er uaktuelle, bortsett fra Mibuelo Mabizela som er bortreist med landslaget til Sør-Afrika.

  Odd Grenland - Molde

 • På grunn av landslagssamlinger og skader har Odd bare hatt ni spillere på trening på det verste. Sebastian Henriksson og Bent Inge Johnsen er definitivt ute, melder oddrane.no. Torjus Hansén er svært tvilsom.
 • Petter Rudi og Erlend Ormbostad er definitivt ute, forteller assistenttrener Odd Berg. Eller ser troppen inntakt, og MFK har ingen suspenderte spillere.

  Rosenborg - Ham-Kam

 • Vidar Riseth er uaktuell mot Kamma. Roar Strand ga seg på treningen i dag, og skal testes i løpet av helga. Ørjan Berg har ifølge Rosenborg Web trent hele uka, men spiller ikke før neste helg. Bjørn Tore Kvarme og Daniel Braaten spiller heller ikke på søndag.
 • Det ser dårlig ut for Peter Sørensen, sier trener Ståle Solbakken. Bortsett fra han er troppen skadefri.

  Start - Tromsø


 • Leif Otto Paulsen har vært skadet siden mars, og er fortsatt ute. Fredrik Strømstad er vært magesyk i to dager, og er usikker. Det samme er Bala Garba. - Han har et kne som er dobbelt så stort som det andre, men jeg håper at begge blir klare, sier Tom Nordlie. Ben Wright er tilbake, og kan få sin første Tippeliga-kamp for året.
 • Thomas Hafstad er eneste skadde TIL-spiller, og de har heller ingen suspenderte.

  Viking - Brann


  Spilles mandag.
 • Peter Kovacs og Bjarte Lunde Aarsheim er skadet, mens Jørgen Tengesdal er suspendert. I tillegg er Hannes Sigurdsson og Frode Hansen ifølge aftenbladet.no usikre.
 • Erlend Hanstveit, Fredrik Klock og Dylan Macallister spiller ikke mot Viking, men Cato Guntveit er tilbake etter skade, melder Branns hjemmeside.
KNE-TRØBBEL: Trener Tom Nordlie håper Bala Garba blir klar til søndagens kamp mot Tromsø. Foto: SCANPIX
KNE-TRØBBEL: Trener Tom Nordlie håper Bala Garba blir klar til søndagens kamp mot Tromsø. Foto: SCANPIX Vis mer
TILBAKE: Pål Strand har ikke spilt siden april. Søndag er han trolig i troppen igjen.