Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Eneste nordmannen vi ønsket

Full jubel for Molde-Solskjær.

 TILBAKE:  Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Molde. Det blir tatt i mot med full jubel av supporterne. Foto: NTB Scanpix.
TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Molde. Det blir tatt i mot med full jubel av supporterne. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har signert som manager for Molde. Han har skrevet under for tre og et halvt år, og skal lede laget allerede i morgen kveld mot Celtic i europacupen.

Solskjærs tilbakekomst skaper stort engasjement i supporterklubben Tornekrattet.

- Nå er Champions League-plass neste sesong den store drømmen. Godt likt blant de fleste, en fantastisk mann og en dyktig manager som er på plass, sier leder i Tornekrattet, Svein Erik Jenset, til Dagbladet.

Erling Moe har ledet laget midlertidig, siden Tor Ole Skullerud overraskende fikk fyken midt i sesongen. Jenset er glad for at spekulasjonene nå kan legges til sides.

- Det er veldig godt at klubben har fått på plass en langsiktig løsning. Fint at vi nå kan legge bort all spekulasjonene. Nå vet vi hva vi vil, og hvor vi vil, sier leder i Tornekrattet, Svein Erik Jenset, til Dagbladet.

- Eneste norske En engasjert Jenset forteller at Solskjær har stått høyt på ønskelisten blant supporterne.

- Det er ingen andre norske trenere vi ønsket oss enn Ole Gunnar Solskjær. Han stod helt klart øverst på lista vår, sier Jenset.

Moldes sesong har vært skuffende, og den tradisjonsrike klubben ligger for øyeblikket på 7.plass i Tippeligaen. Det forventes mer i Molde, og Tornekrattet-sjefen tror den tidligere Manchester United-spissen liker utfordringen han står overfor.

-Jeg vet at han liker utrofordringer, og jeg tror han ser litt det samme som sist. Klubben har et godt fundament, veldig godt økonomisk grunnlag. Selv om det har lugget litt, er det selvsagt stort potensial i denne klubben.

- Sultne, unge spillere Forrige gang Solskjær styrte skuta, var han nærmest som en magnet for unge, lovende spillere. Jenset håper det fortsetter.

- Vi håper på en fortsatt sunn spillerlogistikk, og det blir hentet sultne, gode og unge spiller som vi kan utvikle videre, sier en engasjert leder.

Og Solskjærs første test venter i morgen. Celtic står på motsatt banehalvdel, og på sidelinjen står Ronny Deila klar for en helnorsk duell.

- Det blir utrolig spennende, jeg tør ikke åpne Champagne riktig enda, men vinner vi den og går videre fra gruppespillet blir det en drøm utover høsten.

Det er pressekonferanse med Molde klokka 12.30. Selv har han sagt dette til Moldes egen tv-kanal.

- Nå har jeg hatt et år fri, ferie, kall det engasjement med guttelaget til Clausenengen, og jeg har lovet familien at vi skulle ta et år. Jeg begynte å bli sulten på å komme på et høyere nivå igjen, og har hatt dialog med Molde en stund. Det trigga meg, nå er jeg sulten på å vise hva vi kan få til sammen, sier Solskjær til.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!