Sergio Ramos om Champions League-finalen

- Eneste som mangler er at Firmino ble forkjølet av svetten min

Sergio Ramos har blitt slaktet etter Champions League-finalen, men framstår ikke som en angrende synder.

OMSTRIDT: Sergio Ramos kunne juble for et nytt Champions League-trofé med Real Madrid. Det er det mange som ikke unner ham etter oppførselen hans på banen mot Liverpool. Foto: NTB / Scanpix
OMSTRIDT: Sergio Ramos kunne juble for et nytt Champions League-trofé med Real Madrid. Det er det mange som ikke unner ham etter oppførselen hans på banen mot Liverpool. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Real Madrid-kapteinen har blitt et yndet hatobjekt blant Liverpool-supporterne etter Champions League-finalen i slutten av mai.

Først skadet Liverpools stjernespiller, Mohamed Salah, seg i duell med midtstopperen og måtte forlate banen. Deretter viste TV-bildene at Ramos hadde gitt keeper Loris Karius en albue i ansiktet, tilsynelatende med vilje. Mandag kom det fram at Karius pådro seg en hjernerystelse i situasjonen. Ikke lenge etter slapp han inn et langskudd fra Gareth Bale på klumsete vis.

Ramos har mottatt drapstrusler etter kampen, men selv ser hovedpersonen ut til å ta kritikken med knusende ro.

- Blåst ut av proporsjoner

Real Madrid-spilleren er kjent for å være en fighter, som gjerne tøyler grensene for hva som er lov på en fotballbane. Mange har ment at Ramos bevisst prøvde å skade og sette Salah ut av kampen, men dette avveier spanjolen som sprøyt.

- Herregud, denne Salah-situasjonen er blitt blåst ut av alle proporsjoner. Når jeg ser situasjonen igjen er det han som tar tak i armen min først. Jeg faller til den ene siden, mens det er den andre armen hans som blir skadet, og jeg blir beskyldt for å ta et judogrep på ham, sier Ramos til den spanske avisa AS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer