Sergio Ramos om Champions League-finalen

- Eneste som mangler er at Firmino ble forkjølet av svetten min

Sergio Ramos har blitt slaktet etter Champions League-finalen, men framstår ikke som en angrende synder.

OMSTRIDT: Sergio Ramos kunne juble for et nytt Champions League-trofé med Real Madrid. Det er det mange som ikke unner ham etter oppførselen hans på banen mot Liverpool. Foto: NTB / Scanpix
OMSTRIDT: Sergio Ramos kunne juble for et nytt Champions League-trofé med Real Madrid. Det er det mange som ikke unner ham etter oppførselen hans på banen mot Liverpool. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Real Madrid-kapteinen har blitt et yndet hatobjekt blant Liverpool-supporterne etter Champions League-finalen i slutten av mai.

Først skadet Liverpools stjernespiller, Mohamed Salah, seg i duell med midtstopperen og måtte forlate banen. Deretter viste TV-bildene at Ramos hadde gitt keeper Loris Karius en albue i ansiktet, tilsynelatende med vilje. Mandag kom det fram at Karius pådro seg en hjernerystelse i situasjonen. Ikke lenge etter slapp han inn et langskudd fra Gareth Bale på klumsete vis.

Ramos har mottatt drapstrusler etter kampen, men selv ser hovedpersonen ut til å ta kritikken med knusende ro.

- Blåst ut av proporsjoner

Real Madrid-spilleren er kjent for å være en fighter, som gjerne tøyler grensene for hva som er lov på en fotballbane. Mange har ment at Ramos bevisst prøvde å skade og sette Salah ut av kampen, men dette avveier spanjolen som sprøyt.

- Herregud, denne Salah-situasjonen er blitt blåst ut av alle proporsjoner. Når jeg ser situasjonen igjen er det han som tar tak i armen min først. Jeg faller til den ene siden, mens det er den andre armen hans som blir skadet, og jeg blir beskyldt for å ta et judogrep på ham, sier Ramos til den spanske avisa AS.

Heller ikke når det kommer til situasjonen med Karius framstår Ramos spesielt angrende.

- Etterpå sier keeperen at han fikk hjernerystelse etter en kollisjon med meg. Det eneste som mangler er at Firmino sier at han ble forkjølet fordi han fikk en av svettedråpene mine på seg.

Mener Salah kunne spilt videre

De første rapportene fortalte at Salah kunne miste VM som følge av sammenstøtet med Ramos. Liverpool-kantene er Egypts store stjerne, og en omtrent samlet befolkning raste mot den spanske midtstopperen.

I det samme intervjuet med AS viser imidlertid Ramos en litt mer ydmyk side også, og forteller at han har vært i kontakt med Salah etter kampen.

- Vi har utvekslet meldinger og han har det bra. Hvis han kunne tatt en injeksjon, kunne han kanskje fortsatt i andre omgang. Jeg har gjort det selv noen ganger. Det ser ut til at alt blir forsterket litt når jeg er involvert. Kanskje det er fordi jeg spiller for Real Madrid og vi vinner så mye hvert år. Da ser folk litt annerledes på ting, mener Ramos.

Salah er tatt ut i Egypts VM-tropp, men det er foreløpig usikkert om han rekker lagets åpningskamp.

Til undersøkelser

Etter sammenstøtet med Ramos ville Liverpool at Karius skulle undersøkes og sendte ham til et sykehus i Boston.

Etter å ha gjennomført hodeundersøkelser, konkluderte de med at keeperen hadde pådratt seg en hjernerystelse i kampen.

- Vi har i dag mottatt en rekke henvendelser gjeldende Liverpool-keeper Loris Karius. Med hans tillatelse publiserer vi nå resultatet av undersøkelsene han gjorde hos oss 31. mai. Karius gjennomgikk et x-antall undersøkelser her hos oss ved Massachusetts General Hospital, og vi har konkludert med at Mr. Karius pådro seg en hjernerystelse i kampen mot Real Madrid 26. mai, heter det i pressemeldingen fra sykehuset i Boston.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer