Enga må vente på Drillo

Egil «Drillo» Olsen klarer ikke å bestemme seg for om han vil fortsette som trener for Vålerenga. I dag ber han Oslo-klubben om ytterligere betenkingstid.

«Drillo» har tidligere sagt at han skulle svare Vålerenga i dag, men nå vil klubbens redningsmann ha mer tid. Den nye fristen er satt til 21. november.

Egil Olsen har framstått som Vålerengas redningsmann etter at han overtok det sportslige ansvaret foran kampen mot Stabæk 16. august. Siden har det bare gått én vei for laget. Plassen i eliteserien ble sikret og VIF er klare for kvartfinalen i cupvinnercupen.

Klubbledelsen vil selvsagt ha med trollmannen med pælene videre som manager. Egentlig skulle Drillo gitt Vålerenga sitt svar i fredagens møte.

- Jeg trenger litt mer tid. Det dreier seg tross alt om et valg for mange år framover, sa Drillo til Aftenposten etter møtet.

- Blant annet må jeg finne ut hvor lenge jeg eventuelt vil binde meg. Det har vært snakk om flere alternativer. Alt fra ett til fem år, sa Drillo, som ga seg som landslagssjef etter sommerens VM i Frankrike.

(NTB)