Enga tatt på senga

Vålerenga ledet serien med 13 poeng på det meste, men har slitt etter jul. I gårsdagens siste serierunde tapte de seriemesterskapet til Storhamar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er kjempegøy. Vi har vært veldig gode etter jul. Vålerenga lå langt foran en stund, men vi ga aldri opp. Med trepoengsystemet tar man fort innpå, sier en lykkelig Petter Salsten til Dagbladet.

I bakgrunnen jubler gutta etter seieren over Frisk-Asker. Salsten vil ikke trekke fram noen enkeltspillere etter 3- 1-seieren på hjemmebane.

Surt å tape

- Vi er - og har vært - veldig gode som lag. Vi er inne i en bra steam og er kjempeoffensive foran sluttspillet. Selvfølgelig går vi for seier der sg, sier Salsten.

Vålerenga tapte serien, og trener Petter Thoresen innrømmer at det var bittert å se Storhamar ende på toppen av tabellen.

- Det er klart det er surt. Men vi har bare ikke vunnet nok kamper. Spesielt siden jul har vi prestert for dårlig, sier Thoresen til Dagbladet.

Han innrømmer at laget har vært preget av at Storhamar har tatt innpå og bare var ett poeng bak før kampene i går.

Høye ambisjoner

- Vi visste det ville bli vanskelig mot Trondheim. Vi skapte for lite og slapp dem for lett til, sier treneren.

Selv om serien glapp, er ambisjonene høye foran sluttspillet som starter allerede torsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.