Enga vil bort fra Bislett

Fredrikstad- Vålerenga 0- 3. Vålerenga er bare klar for fjerde runde i cupen, men kommer trolig til Ullevaal allerede i neste kamp. Vålerenga-ledelsen er lei av Bislett, og truer med å flytte resten av årets hjemmekamper til landskamparenaen.

Det er den dårlige behandlingen fra Oslo kommune som provoserer klubben.

- Vi blir konstant nedprioritert ved stevnekollisjoner, og det vil vi ikke lenger finne oss i, sier VIF-formann Jon H. Nordbrekken.

- Kommunen klarte heller ikke å finne plass til oss på Bislett i Intertoto-kampene, så da må vi uansett spille på Ullevaal.

Situasjonen er så uholdbar for Vålerenga at flyttingen kan skje umiddelbart.

Klanen negativ

- Vi kan ta avgjørelsen om flyttingen allerede i dag, sier Nordbrekken.

Klanen er svært negativ til Vålerengas planer om stadionbytte.

- Vi vil at Vålerenga skal spille på Bislett, sier klanstalsmann Stein Jermann til Dagbladet.

- Død stadion

- Ullevaal er en død stadion, og har ikke sjel. Men den store syndebukken her er Oslo kommune, som tydelig ikke vil at Bislett skal brukes til fotball. Det er en skandale, sier Jermann.

Gårsdagens kamp i Fredrikstad var et eneste langt gjesp. Dramatisk var det bare da spissjuvelen John Carew ble lagt i bakken, og haltet ut med store smerter i kneet.

- Det er fryktelig vondt akkurat nå, men jeg tror ikke jeg blir langvarig skadd, sier Carew.

Løberg blir

Seieren i går var den andre strake for Knut Arild Løberg som hovedtrener. Etter det Dagbladet erfarer blir han sittende med roret ut sesongen. Ifølge Løberg vil en assistenttrener være på plass neste uke.

SKADD: John Carew scoret, men måtte ut med skade etter en sugende takling.