Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ryktebørs:

Engelsk avis: - Arsenal-stjerne anklager medspillerne for å ikke være gode nok

Her er overgangsryktene. 

FORBANNET: Alexis Sanchez var ikke glad etter kampen mot Bournemouth. Foto: Dylan Martinez / Action Images / NTB Scanpix
FORBANNET: Alexis Sanchez var ikke glad etter kampen mot Bournemouth. Foto: Dylan Martinez / Action Images / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter tirsdagens kamp mellom Bournemouth og Arsenal har ryktene om at Arsenal-angriper Alexis Sanchez er på vei bort fra klubben virkelig tatt fyr. Chileneren var tydelig misfornøyd etter at Arsenal hadde tapt ytterligere to poeng i tittelkampen.

Etter kampen kastet han hanskene av seg, før han trasket av banen uten å takke motstanderne for kampen.

Sanchez har bare 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, og noen rykter skal ha det til at spissen ikke skriver under noe ny avtale uansett hvor mye klubben betaler han.

The Telegraph skriver at Arsenal-spillerne skal være livredde for at 28-åringen forlater klubben. I løpet av tiden i klubben har Sanchez vært innblandet i flere kontroversielle situasjoner.

Avisa hevder at publikumsfavoritten blir stadig mer lei av at Arsenal ikke klarer å henge med i tittelkampen, og at han mener at noen av lagkameratene hans ikke er gode nok. Under kampen mot Bournemouth kunne vi se at han diskuterte med midtbanespiller Aaron Ramsey, og at han frustrerte seg over Alex Oxlade-Chamberlain.

Defoe tilbake til London?

Ifølge Liverpool Echo er Tiago Iloris tid i Liverpool over. Klubben skal være enig med Reading om en overgang verdt 37 millioner kroner. Merseyside-klubben har gitt spilleren tillatelse til å forhandle med Reading. Under tiden i Liverpool har 23-åringen hatt låneopphold i både Granada, Bordeaux og Aston Villa.

Sunderland har avslått et bud på 5 millioner pund på Jermain Defoe fra hans tidligere klubb West Ham. London-klubben er villig til å betale opp mot 15 millioner pund, men Sunderland Echo skrev torsdag at det ikke ville utgjøre noen forskjell. Defoes tidligere lagkamerat i Tottenham Jermaine Jenas har uttalt at Defoe trolig vil tilbake til London.

Ifølge BBC Sport har West Ham i dag doblet budet på Defoe. Ryktene skal ha det til at Sunderland igjen har avslått.

Watford skal være klare til å gi slipp på Odion Ighalo, melder Daily Mirror. Etter fersk interesse fra den kinesiske superligaen har klubben innsett at de kan tjene gode penger på spilleren. Avisa skriver at Ighalo ved to anledninger tidligere har avvist interesse derfra.

Schneiderlin til Everton?

Memphis Depay og Morgan Schneiderlin er to spillere som er på vei ut portene på Old Trafford. Verken Depay eller Schneiderlin har fått mange minutter på banen denne sesongen. Schneiderlins overgang til Everton nærmer seg stadig, og midtbanespilleren forventes å gjennomføre den medisinske testen i dag, melder Manchester Evening News.

Overraskende nok skriver The Telegraph at Chelsea vurderer et bud på Swansea-spiss Fernando Llorente. På tross av dette har Conte ingen planer om å kvitte seg med Michy Batshuayi. Det skal være snakk om en korttidskontrakt for å gi back-up for toppscorer Diego Costa. Conte hadde også Llorente under sin tid i Juventus.

Noen rykter fra gårsdagen:

- Chelsea vurderer et bud på Monacos defensive midtbane Tiemoue Bakayoko, men går ikke med på å betale hva den franske klubben forlanger, som er 30 millioner pund. (Daily Mail)

- Southampton er ute etter å hente Napoli-angriper Manolo Gabbiadini, skriver Daily Mirror. Stoke skal også være interesserte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling