Ryktebørs:

Engelsk avis: - Arsenal-stjerne anklager medspillerne for å ikke være gode nok

Her er overgangsryktene. 

FORBANNET: Alexis Sanchez var ikke glad etter kampen mot Bournemouth. Foto: Dylan Martinez / Action Images / NTB Scanpix
FORBANNET: Alexis Sanchez var ikke glad etter kampen mot Bournemouth. Foto: Dylan Martinez / Action Images / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter tirsdagens kamp mellom Bournemouth og Arsenal har ryktene om at Arsenal-angriper Alexis Sanchez er på vei bort fra klubben virkelig tatt fyr. Chileneren var tydelig misfornøyd etter at Arsenal hadde tapt ytterligere to poeng i tittelkampen.

Etter kampen kastet han hanskene av seg, før han trasket av banen uten å takke motstanderne for kampen.

Sanchez har bare 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, og noen rykter skal ha det til at spissen ikke skriver under noe ny avtale uansett hvor mye klubben betaler han.

The Telegraph skriver at Arsenal-spillerne skal være livredde for at 28-åringen forlater klubben. I løpet av tiden i klubben har Sanchez vært innblandet i flere kontroversielle situasjoner.

Avisa hevder at publikumsfavoritten blir stadig mer lei av at Arsenal ikke klarer å henge med i tittelkampen, og at han mener at noen av lagkameratene hans ikke er gode nok. Under kampen mot Bournemouth kunne vi se at han diskuterte med midtbanespiller Aaron Ramsey, og at han frustrerte seg over Alex Oxlade-Chamberlain.

Defoe tilbake til London?

Ifølge Liverpool Echo er Tiago Iloris tid i Liverpool over. Klubben skal være enig med Reading om en overgang verdt 37 millioner kroner. Merseyside-klubben har gitt spilleren tillatelse til å forhandle med Reading. Under tiden i Liverpool har 23-åringen hatt låneopphold i både Granada, Bordeaux og Aston Villa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer