Engelsk avis: - Gerrard kan gjøre utrolig comeback i Liverpool

Lander i London i dag.

KAN RETURNERE: Den britiske avisa The Independent hevder at Steven Gerrard kan være på vei tilbake til gamleklubben. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB Scanpix
KAN RETURNERE: Den britiske avisa The Independent hevder at Steven Gerrard kan være på vei tilbake til gamleklubben. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Steven Gerrard (35) kan gjøre et sensasjonelt comeback i Liverpool, etter drøftinger med klubbens nye manager Jürgen Klopp, melder The Independent.

Ifølge avisa skal tyskeren ha snakket med den tidligere Liverpool-kapteinen flere ganger på telefon, etter at han ble manager for de rødkledde forrige måned. 

Så langt skal de to kun ha snakket om muligheten for at Gerrard kan trene med klubben frem til 15. januar, når han skal reise tilbake til USA i forbindelse med sesongoppkjøringen til Los Angeles Galaxy. Men The Independent hevder å vite at det skal være aktuelt å signere en ny kontrakt.

Får ikke gå på lån Mannen med evig legendestatus i Liverpool forlot gamleklubben til fordel for Los Angeles Galaxy i juli. Den gang innrømmet han å ha takket nei til flere europeiske klubber, for å følge den amerikanske drømmen.

- Jeg hadde noen muligheter i Europa. Men jeg ønsket en helt ny utfordring, å komme ut av komfortsonen, bo et annet sted og få livserfaring, og velge et sted hvor min familie kan ha det fint og slå seg til ro, sa Gerrard.

Galaxy er ifølge avisa ikke villige til å la Gerrard gå på lån til gamleklubben. Dermed må Liverpool trolig punge ut, dersom de ønsker å se Gerrard ikle seg den røde drakta igjen.

Vil bli trener Steven Gerrard sa i september at han ville blitt i Merseyside-klubben om han fikk tilbud om en rolle i trenerapparatet. 

- Det som hadde holdt meg i Liverpool denne sesongen, var om jeg kunne fulgt Brendan Rodgers og hans støtteapparat mens jeg spilte. De ideene kom først på bordet etter at jeg hadde offentliggjort at jeg skulle forlate klubben, sa han.

Gerrard skal etter planen lande i London onsdag morgen. Gerrard scoret to mål på 14 kamper for Galaxy, etter at han kom til klubben i sommer. MLS-sesongen ble avsluttet for Gerrard forrige uke, da Galaxy ble slått ut av sluttspillet etter å ha tapt mot Seattle Sounders.