Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Engelsk avis: - Solskjær skal i samtaler med WBA i dag

Hevder Molde-treneren returnerer til England.

 TIL ENGLAND?:  Den engelske avisen Daily Mirror hevder å vite at Ole Gunnar Solskjær skal i samtaler med Premier League-klubben West Bromwich. FOTO: NTB Scanpix/faksimile Daily Mirror fredag 20. desember
TIL ENGLAND?: Den engelske avisen Daily Mirror hevder å vite at Ole Gunnar Solskjær skal i samtaler med Premier League-klubben West Bromwich. FOTO: NTB Scanpix/faksimile Daily Mirror fredag 20. desember Vis mer

(Dagbladet): Daily Mirror hevder i kveld at Ole Gunnar Solskjær skal i samtaler med den engelske klubben West Bromwich.

Ole Gunnar Solskjær skal ha sagt nei til jobben som manager for Legia Warszawa, skriver avisa.

Henning Berg har derimot fått jobben som hovedtrener for den polske storklubben. Han presenteres som trener fredag morgen.

Solskjærs rådgiver Jim Solbakken ville overfor Dagbladet verken bekrefte eller avkrefte at Solskjær har vært i kontakt med klubben.

Ole Gunnar Solskjær er en ettertraktet mann og i går seilte Molde-treneren for alvor opp som den store favoritten til den ledige managerjobben i West Bromwich Albions ifølge bookmakere.

Bekreftet interesse West Bromwich startet sesongen med Steve Clarke som manager. Han ble fjernet fra jobben etter helgens tap for Cardiff.

Molde bekreftet i går overfor lokalavisa Romsdals Budstikke at det har vært konkrete forespørsler på treneren, uten å røpe hvem og når.

Solskjær har ledet Molde til to serie- og ett cupgull på sine tre år i hjemlandet.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Stopp hos spillselskaper Etter at Daily Mirror kom med saken seint torsdag kveld, har flere spillselskaper sluttet å ta imot innsatser på hvem som blir ny manager i West Bromwich.

West Bromwich ligger på 16. plass med 15 poeng etter 16 spilte kamper i ligaen.
WBA skal være ute etter en ung manager, og 40 år gamle Solskjær passer perfekt inn i så måte.

 SPARKET:  Steve Clarke fikk lørdag som var sparken som manager for West Bromwich. Foto: NTB Scanpix.
SPARKET: Steve Clarke fikk lørdag som var sparken som manager for West Bromwich. Foto: NTB Scanpix. Vis mer