SKAL VÆRE SYK: Daily Mail skriver at Paul Gascoigne var for syk til å starte behandlingen i USA. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB scanpix
SKAL VÆRE SYK: Daily Mail skriver at Paul Gascoigne var for syk til å starte behandlingen i USA. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB scanpixVis mer

Engelsk avis: «Gazza» er alvorlig syk

For syk til å starte behandlingen for alkohol-avhengigheten.

(Dagbladet): Tidligere denne måneden ble det kjent at Paul «Gazza» Gascoigne har begynt å drikke igjen. Agenten til den tidligere fotballstjernen fryktet for Gazzas liv, mens avisene trykket skandalebilder.

For å få bukt med alkoholismen ble Paul Gascoigne frivillig lagt inn på en behandlingsklinikk i USA, men behandlingen kom aldri i gang.

Gazza skal ha blitt sendt til intensivadelinga i all hast like før han skulle starte behandlingen for alkohol-avhengigheten. Der ble det konstatert at 45-åringen var for syk til å starte den medisinske behandlingen på det amerikanske rehabiliteringssenteret. Grunnen til dette var fordi de fryktet for livet hans.

Den tidligere landslagsspilleren skal ha blitt alvorlig syk lørdag kveld, men skal foreløpig være utenfor livsfare, ifølge Daily Mail.

Tidligere fotballspiller Gary Lineker skrev på mikrobloggtjenesten Twitter følgende om den viktige kampen til sin venn:

- Gazza sliter. La oss håpe at han klarer seg. Andre har generøst tilbudt ham hjelp. Be for Gazza.

Spillerne på det engelske fotballandslaget har blant annet tilbudt å hjelpe den tidligere England-stjernen i kampen mot alkoholisme.