NÅDELØSE VIRKEMIDLER:   Luis Suárez meldes klar til kampen mellom Uruguay og England i kveld. Innfelt: Dagens førsteside av The Sun, som håner Liverpool-angriper Suárez. Foto: NTB Scanpix
NÅDELØSE VIRKEMIDLER: Luis Suárez meldes klar til kampen mellom Uruguay og England i kveld. Innfelt: Dagens førsteside av The Sun, som håner Liverpool-angriper Suárez. Foto: NTB ScanpixVis mer

Engelsk avis håner Suárez: - La oss spise ham til middag, gutter

VM-drama i Sao Paulo.

(Dagbladet): Et spansk lag uten krutt røk ut av VM i går. I dag kan England sendes nærmere stupet, med tap for Uruguay på Arena Corinthians i Sao Paulo.

Engelske aviser fyrer i kjent stil opp før skjebnemøtet.

- På tide å bite tilbake, skriver toneangivende The Sun på førstesida i dag.

- La oss spise Suárez til middag, heter det videre. Tittelen er illustrert med et bilde av Daniel Sturridge, Wayne Rooney og Raheem Sterling.

Djeveltenner Alle er utstyrt med djeveltenner. Dette er åpenbart fritt etter tanngarden til Luis Suárez, og relatert til episoden der Uruguays storstjerne bet Chelsea-spiller Branislav Ivanovic i 2013.

Suárez har hatt knetrøbbel og måtte stå over den første kampen mot Costa Rica. Uruguay tapte overraskende 3-1. Derfor er det to desperate lag som møtes i Sao Paulo klokka 21.00 norsk tid i kveld.

- Jeg er sikker på at Uruguay ikke var hundre prosent fornøyd med innsatsen mot Costa Rica. Men vi har sett mange videoer og kamper av Uruguay der de har vært gode, sier England-trener Roy Hodgson.

Neppe silkehansker Laget mønstrer en ny og ung generasjon spillere. Men ryker de ut allerede i gruppespillet, blir de neppe behandlet med silkehansker i engelsk presse.

Sist det skjedde var for 56 år siden.

Come on, England?

- Vi skal bruke alle våpen, slår Hodgson fast.