Engelsk avis hevder Liverpools eiere vil selge seg ut av klubben

Er trøtte av alle utgiftene.

 INGEN SUKSESS:  Tross seieren i ligacupen, er ikke John W Henry (t.v.) fornøyd med situasjonen i Liverpool, hevder The Sun.  Foto: Tim Hales / AP / NTB Scanpix
INGEN SUKSESS: Tross seieren i ligacupen, er ikke John W Henry (t.v.) fornøyd med situasjonen i Liverpool, hevder The Sun. Foto: Tim Hales / AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er The Sun som i morgentimene kom med nyheten. Den omdiskuterte avisa hevder å ha kilder på at klubben uoffisielt er til salgs, igjen.

Fenway Sports Group kjøpte klubben for 300 millioner pund i 2010, men skal ikke føle at de har fått valuta for pengene, mener avisa.

Tjener ikke penger - De kom til klubben for å tjene penger, men klubben har ikke kommet seg til Champions Leauge, har floppet i ligaen og har brukt over 100 millioner pund på spillere.  At de nå kan selge Luis Suarez er ikke en tilfeldighet. Å selge en stjernespiller er et klassisk tegn på at du vil ut, hevder kilden til The Sun.

Ifølge kilden skal John W. Henry og FSG vurdere å selge både til oljeselskapet Saudi Aramco og to amerikanske forretningsfolk, uten at de har kommet i mål, ennå.

Slår tilbake Og det ser heller ikke ut som klubben blir solgt med det første. I dag tidlig slo Liverpools amerikanske eier tilbake mot ryktene. Det kan både være et desperat forsøk på å sikre at prisen på klubben ikke dumper, eller et tegn på at eierne fortsatt er interessert i å investere.  

- Vi har tatt vårt ståsted. Liverpool er ikke til salgs. Det er ikke noe sannhet i ryktene, sier en talsmann for FSG, ifølge Sky Sports.

- Som så mange andre rykter i fortida om salg av Liverpool, er det ikke noe sannhet her. Vi har ikke hatt noen møter med noen om et salg, og vet heller ikke hvilke kilder de påstår å ha, sier talsmannen.