I TRØBBEL: Manchester City-spiller Vincent Kompany (t.v) ble angivelig straffet med plass på benken etter garderobe-bråk. Foto: AFP / OLI SCARFF / NTB Scanpix
I TRØBBEL: Manchester City-spiller Vincent Kompany (t.v) ble angivelig straffet med plass på benken etter garderobe-bråk. Foto: AFP / OLI SCARFF / NTB ScanpixVis mer

Engelsk avis: Kompany sjokkerte lagkamerater med garderobe-bråk

Skal være grunnen til at han ble vraket mot Leicester.

(Dagbladet): Vincent Kompany ble plassert på benken da Manchester City tok imot Leicester i Premier League 4. mars.

Det er uvant kost for en midtstopper som normalt spiller når han er skadefri. Det ble spekulert i at belgieren ble vraket etter den svake forestillingen mot Liverpool runda før.

Men den engelske tabloid-avisa The Mirror hevder det var helt andre grunner til at 28-åringen ble utelatt fra førsteelleveren.

En kilde tett på klubben forteller til avisa at Kompany var involvert i en konfrontasjon med lagkamerat Fernandinho. Lagkameratene skal ha fryktet at duoen ville bli fysiske med hverandre, og gikk derfor mellom kamphanene.

Sjokkerte lagkamerater Kompany skal ifølge kilden ha nektet å roe seg, selv om han ble irettesatt av City-manager Manuel Pellegrini. Midtstopperen skal ha blitt rasende på sin sjef, og skjelte ut alle som blandet seg inn i diskusjonen.

Oppførselen skal ha sjokkert lagkameratene.

Hendelsen fant sted like etter hvilen på Anfield.

Det var Kompany som gjorde en feil da Jordan Henderson ga Liverpool ledelsen. Fernandinho skal ha sagt til Kompany at han måtte følge bedre med og være mer konsentrert i den andre omgangen.

Hevder Kompany ble hvilt City-manager Manuel Pellegrini fortalte etter kampen mot Leicester at det var naturlige grunner til at Kompany ble plassert på benken.

- Jeg ønsket å ha et uthvilt lag etter de to siste kampene, både fysisk og mentalt, noe som var viktig, sier Pellegrini til Sky Sports.

Fernandinho var sammen med Pablo Zabaleta og Samir Nasri utelatt fra troppen i den aktuelle kampen.

Tiden vil vise om Kompany vil fortsette på sidelinja.