Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Engelsk avis: Manchester United interessert i Omar

Kan være aktuelt med en låneovergang, hevder Daily Mail.

Den norske landslagsbacken Omar Elabdellaoui kan være på vei fra Olympiakos til den engelske toppklubben Manchester United på overgangsvinduets siste dag.

Daily Mail skriver at det kan være aktuelt med en låneovergang ut sesongen til Louis van Gaal og United. Trolig vil Premier League-klubben få en avtale med opsjon på kjøp, men overgangen må skje raskt, ettersom overgangsvinduet stenger ved midnatt. Klubben har slitt med skader i forsvarsrekken denne sesongen.

Også greske medier hevder at interessen for Elabdellaoui er reell. Avisen skal ha kontaktet agent Jim Solbakken, som har bekreftet interessen, ifølge TV 2.

Elabdellaoui er ikke ukjent med engelsk fotball og byen Manchester. Backen gikk gradene i Manchester Citys juniorakademi da han kom fra Skeid som 16-åring.

Den norske forsvareren har gjort sakene sin svært bra hos den regjerende seriemesteren i Hellas etter overgangen fra Eintracht Braunschweig i 2014.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram