Engelsk avis: Ødegaard fra start mot England

Finn seks feil...

TATT UT - AV AVIS: Martin Ødegaard fikk mye ros for sin debut mot Emiratene sist uke, men ble som ventet holdt utenfor den fullverdige landslagstroppen. Det siste har ikke alle i England fått med seg. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
TATT UT - AV AVIS: Martin Ødegaard fikk mye ros for sin debut mot Emiratene sist uke, men ble som ventet holdt utenfor den fullverdige landslagstroppen. Det siste har ikke alle i England fått med seg. Foto: Terje Pedersen / NTB ScanpixVis mer

LONDON (Dagbladet): Det var vel ikke å forvente at engelsk sportspresse skulle ha den hele og fulle oversikten over norske fotballnavn. Men den antatte elleveren som vanligvis grundige Daily Telegraph presenterer på trykk i dag, er kladdet ned av slappe tastaturfingre:

To av spillerne de har ført opp, er ikke en gang tilgjengelige på Wembley. Tom Høgli er avskrevet fra England-kampen grunnet skade, mens Martin Ødegaard - som Telegraph nominerer på sentral midtbane - aldri ble tatt ut i troppen.

Her er laget I tillegg er Rune Almenning Jarstein plassert som keeper, Håvard Nordtveit er stopper og Jone Samuelsen venstrekant. Ola Kamara har fått den ene spissplassen i grafikken som er plassert inntil kommentaren fra deres fremste fotballskribent Henry Winter.

Det blir seks feil, det. For Norge kommer til å starte med disse 11 klokka 20.00 London-tid i kveld:

Ørjan Håskjold Nyland - Omar Elabdellaoui, Fredrik Semb Berge, Vegard Forren, Håvard Nordtveit - Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey, Ruben Yttergård Jenssen, Mats Møller Dæhli - Tarik Elyounoussi, Joshua King.

Søker fortsatt svar - En veldig lav snittalder, fastslår landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Dette blir den siste testen for Norge før kvalifiseringsmøtet med Italia på tirsdag.

- De største likhetene mellom Italia og England er at begge er gode motstandere fra seedingnivå 1. Når det gjelder spillestil så er den også for så vidt lik, men Italia var det laget som hadde desidert mest ballbesittelse i VM. England er litt mer direkte, selv om de også kan ha ballen mye, sier Høgmo.
 
- For egen del ønsker vi å få svar på hvor vi står, både kollektivt og individuelt, i inngangen til kampen mot Italia, sier landslagssjefen.

Englands lag i kveld: Joe Hart - John Stones, Gary Cahill, Phil Jones, Leighton Baines - Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson, Jack Wilshere, Raheem Sterling - Wayne Rooney, Daniel Sturridge.

FANTASI-LAGET: Slik presenteres det norske laget på trykk i Daily Telegraph i dag. Faksimile: Daily Telegraph
FANTASI-LAGET: Slik presenteres det norske laget på trykk i Daily Telegraph i dag. Faksimile: Daily Telegraph Vis mer