Engelsk avsløring

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard (24) røper hvilken kamp i England han setter høyest.

ARSENAL-KAPTEIN: Martin Ødegaard. Foto: NTB
ARSENAL-KAPTEIN: Martin Ødegaard. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): Martin Ødegaard var langt nede da Arsenal tapte 4-1 for Manchester City onsdag. Nå har City skjebnen i sine hender, og kan avgjøre Premier League på egen hånd.

Men ingenting er spikret og kamper skal fullføres. Med to kamper mer spilt ligger Arsenal to poeng foran erkerivalen. Tross alt har det vært en imponerende sesong for laget fra Emirates Stadium.

I et intervju med klubbens hjemmeside forteller Ødegaard om åtte kamper som har definert tida hans i Nord-London.

Kampen han setter aller høyest, er den borte mot Tottenham 15. januar i år. Arsenal vant 2-0. Ødegaard scoret selv et av målene i London-derbyet.

- Det er oppe der som min beste dag i klubben, forteller han.

- Det er alltid hyggelig å slå dem (Tottenham). Forrige sesong hadde vi en vanskelig dag og mye gikk imot oss. Men dette året var det annerledes. Vi hadde den følelsen da vi gikk inn i kampen.

Nordmannen fortsetter:

- Vi spilte godt i første omgang og dominerte alt. Jeg scoret selv, noe som var hyggelig. Jeg synes det er min beste scoring for klubben så langt - med tanke på viktigheten av den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer