ENGELSK BUD: Aalesund har mottatt et bud på landslagsbacken Jonathan Parr fra en ikke navngitt engelsk klubb.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
ENGELSK BUD: Aalesund har mottatt et bud på landslagsbacken Jonathan Parr fra en ikke navngitt engelsk klubb.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Engelsk bud på Parr

AaFK venter til etter e-cupkamp med å ta stilling.

Aalesund her mottatt bud på Jonathan Parr og har allerede sikret seg Jo Nymo Matland fra Sarpsborg 08 som erstatter.

Det skriver VG Nett torsdag. Bare noen få timer før Aalesunds bortekamp mot ungarske Ferencváros bekreftet Aalesunds klubbdirektør Henrik Hoff at en engelsk klubb har lagt inn bud på backen.

- Men det kommer vi ikke til å gjøre noe med før vi er ferdig med e-cupkampen. Vi har rett og slett ikke tatt stilling til budet enda, sier Hoff til VG Nett.

Hoff vil ikke si for mye om budet, men antyder at AaFK ikke er helt fornøyd med budet på 22-åringen.

- Nei, det kommer man vel aldri til å bli, sier Hoff og smiler.

Parr skal uansett spille torsdagens 2.-rundekamp i kvalifiseringen til europaligaen og søndagens seriekamp mot Viking før han eventuelt forlater Aalesund.

Sunnmøringene har allerede ordnet med erstatter på venstrebackplass. Jo Nymo Matland (24) kommer til jugendbyen fra eliteserierival Sarpsborg 08. Den tidligere Tromsø-spilleren skal selv ha gitt beskjed om at han vil spille for de oransje.

- Aalesund og Sarpsborg 08 er enig om en overgang for Jo Nymo Matland, så sant han består den medisinske testen og blir enig om de personlige betingelsene, bekrefter Bjørn Inge Nilsen i Sarpsborg 08 på klubbens nettsider.

Henrik Hoff vil likevel ikke garantere at Parr selges i sommer, men påpeker at kontrakten løper ut ved nyttår. Derfor har man innsett at 22-åringen uansett forsvinner, enten det er i sommer eller på nyåret.

(NTB)