Engelsk crickettrener døde

Dagen før ble han slått ut av VM.

Bob Woolmer, som var Pakistans landslagstrener i cricket, døde søndag. Dagen før ble laget hans slått ut av VM.

- Jeg er fryktelig skuffet og kan ikke si hvordan dette kommer til å påvirke meg, sa en nedbrutt Woolmer lørdag etter at laget hans mistet sjansen til avansement i VM med et sjokktap mot Irland.

Søndag formiddag ble han funnet bevisstløs på hotellrommet sitt i Jamaicas hovedstad Kingston. Han ble i all hast sendt til sykehus, men en time senere ble han erklært død.

Woolmer snakket lørdag om presset som følger med trenerjobben i cricket.

- Å være landslagstrener har en pris. Det er endeløse reiser og et evinnelig hotelliv. Jeg må sove på min framtid, sa han.

58-åringen led av diabetes og hadde informert lederen i Pakistans cricketforbund om at han hadde pusteproblemer om natten.

- Han fortalte meg det rett før laget reiste til VM, og jeg ba ham passe på seg selv, sa Naseem Ashraf.

Woolmer var en respektert crickettrener som selv var landslagsspiller for England på 1970-tallet.

DØDE BRÅTT: - Å være landslagstrener har en pris. Det er endeløse reiser og et evinnelig hotelliv. Jeg må sove på min framtid, sa Bob Woolmer lørdag etter at Pakistan ble slått ut av cricket-VM. Dagen etter døde han. Foto: REUTERS
DØDE BRÅTT: - Å være landslagstrener har en pris. Det er endeløse reiser og et evinnelig hotelliv. Jeg må sove på min framtid, sa Bob Woolmer lørdag etter at Pakistan ble slått ut av cricket-VM. Dagen etter døde han. Foto: REUTERS Vis mer

(NTB)