Engelsk fotballspiller blottet seg for dommeren

Og det endte med rødt kort.

 VISTE FOR MYE:  Dommeren i oppgjøret mellom Croydon Athletic og Colliers Wood likte ikke det Louis Blake viste han - og ga ham rødt kort. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VISTE FOR MYE: Dommeren i oppgjøret mellom Croydon Athletic og Colliers Wood likte ikke det Louis Blake viste han - og ga ham rødt kort. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Lørdag møttes Croydon Athletic og Colliers Wood i kvalifiseringskamp til FA-cupen. Selv om Croydon Athletic endte med å tape kampen 2-6, så er det nok ikke selve kampen som blir diskutert eller fortalt om på brakka denne uka.

Den oppmerksomheten tilhører nok Louis Blake.

Han kom innpå som innbytter i midten av andre omgang, men fikk ikke spille lenge før dommeren ga beskjed om at han ikke fikk lov å spille med den svarte sykkelshortsen han hadde tatt på under Croydon Athletics-shortsen, skriver Daily Mail.

Og deretter gjorde Blake noe som ga ham rødt kort.

Spilleren løp ut for å skifte, og prøvde å entre banen igjen få minutter etter. Men da ville dommeren ha bevis for at han virkelig hadde tatt av seg sykkelshortsen.

Om spilleren ble irritert over dommerens nysgjerrighet vites ikke, men Louis Blake viste i alle fall dommeren for mye av seg selv da han dro ned shortsen for å bevise at han ikke løy. Det fikk dommeren til å koke over, og sende spilleren av banen.

- Det var tydelig at han dro ned shortsen, men jeg synes det blir en overdrivelse å si at han viste fram alt. Kanskje dommeren hadde bedre utsikt fra der han sto. Det er jo en skam synes jeg, selv om dommeren følte at det var litt mangel på respekt, så mener jeg det fortsatt ikke er rett å gi ham rødt kort. Det var jo god stemning på banen, så hva er det forventet at spilleren skal gjøre?, sier Croydon-formann Paul Smith.