Engelsk toppdommer suspendert

Den engelske toppdommeren Graham Poll ble i dag suspendert i to kamper for upassende oppførsel under en treningsleir i forkant av årets fotballsesong.

Poll, som er plukket ut som dommer til neste års verdensmesterskap i Tyskland, ble dømt av de engelske fotballdommernes egen disiplinærkomité.

Komiteen opplyser at Poll er dømt for upassende oppførsel under en treningsleir i juli, men utdyper ikke forseelsen ytterligere.

Ifølge den engelske sensasjonsavisen The Sun skal toppdommeren ha drukket seg full og klatret på en rekke biler.

Poll har allerede sonet sin straff.

Han skulle opprinnelig ha dømt både 1-1-kampen mellom Tottenham og Manchester United nylig, samt Blackburns 3-0-seier over Leeds i ligacupen rett etterpå.

Poll var bortreist på ferie mens han hadde karantene. Tirsdag var han tilbake på fotballbanen – som kampleder i mesterligaoppgjøret mellom AC Milan og PSV Eindhoven.

Førstkommende søndag leder han storkampen i England mellom Manchester United og Chelsea.

(ANB-AP)

DØMTE NORGE I 2003: Graham Poll, som er blitt suspendert, holdt orden på John Carew og Norge mot Danmark i København sommeren 2003. Foto: Scanpix
DØMTE NORGE I 2003: Graham Poll, som er blitt suspendert, holdt orden på John Carew og Norge mot Danmark i København sommeren 2003. Foto: Scanpix Vis mer