Engelske aviser viser fram Fellainis spytt

Anklages i sitt andre derby på rad.

IT'S THE SPITS: Marouane Fellaini får den tvilsomme æren av å prege forsidene på britiske tabloidaviser etter å ifølge anklagene ha spyttet på Sergio Agüero. Foto: AP / Jon Super / Mirror / Daily Star.
IT'S THE SPITS: Marouane Fellaini får den tvilsomme æren av å prege forsidene på britiske tabloidaviser etter å ifølge anklagene ha spyttet på Sergio Agüero. Foto: AP / Jon Super / Mirror / Daily Star. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er hverken Agüeros matchvinnerscoring, Chris Smallings idiotiske utvisning eller den etter sigende katastrofale dømmingen engelske aviser skriver om etter det dramatiske byderbyet i går.

«Manchester Spitty» og «It's the spits» er blant titlene som lyser fra de britiske tabloidene, og de viser til en situasjon der det ut ifra TV-bildene kunne se ut som Marouane Fellaini spyttet på en liggende Sergio Agüero.

Forsvares av sjefen Ved første øyekast så det ut som Fellaini kun skjelte ut den argentinske spissen for å overdrive smertene sine etter å ha blitt sparket ned av belgieren inne i Uniteds sekstenmeter.

Spørsmålet om hvorvidt han spyttet kom først frem da Louis Van Gaal ble konfrontert med hendelsen på pressekonferansen etter kampen.

Da valgte den nederlandske treneren å forsvare sin storvokste elev.

- TV-bildene har vist at han skriker, og noen ganger når man skriker kommer det ut litt spytt sammen med ordene, sa Van Gaal.

- Han virker ikke som en spyttende type, sa Van Gaal videre.

Manuel Pellegrini har på sin side valgt å ikke kommentere hendelsen, ettersom han ikke så den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer