Engelske gavepakker sendte Nederland til finale i nasjonsligaen

England tok ledelsen i semifinalen i nasjonsligaen torsdag, men Nederland utlignet og vant kampen 3-1 etter ekstraomganger.

TABBE:
TABBE: Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Marcus Rashford ga England ledelsen halvtimen ut i kampen. Da hadde dommeren pekt på straffemerket etter at Matthijs de Ligt hadde felt den engelske spissen kort tid i forveien.

Men nederlenderen skulle rette opp feilen i annen omgang da han knuste det engelske forsvaret i lufta etter en corner. 19-åringen satte pannebrasken til og stanget ballen i nettet, etter et godt slått hjørnespark av Memphis Depay.

Flere mål ble det ikke i ordinær tid og kampen gikk til ekstraomganger. Og der var det engelske forsvaret i det gavmilde hjørnet.

Tabbe på tabbe

I de første femten minuttene rotet John Stones det til som bakerste mann og mistet kula. Etter en god redning av Jordan Pickford havnet Kyle Walker i duell med Quincy Promes. Sistnevnte fyrte av gårde et skudd via Walker og i mål.

Ballen var på god vei utenfor målet da den traff Walker, og målet blir dermed bokført som selvmål.

I de siste femten minuttene var det duket for nok en forsvarstabbe. Igjen var Josh Stones involvert. Han sendte en grusom pasning mot Ross Barkley, som sendte kula til motstander Memphis Depay. Han sendte kula til Promes som enkelt kunne sette spikeren i kista. Da gjensto det seks minutter av ekstraomgangene og kampen var i realiteten avgjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer