PÅ PLASS: Milan-sjef Leonardo tok med seg Massimo Ambrosini på pressekonferansen før kampen mot Manchester United i morgen, David Beckham for vente på søkelyset. Leonardo er optimistisk med tanke på avansement.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
PÅ PLASS: Milan-sjef Leonardo tok med seg Massimo Ambrosini på pressekonferansen før kampen mot Manchester United i morgen, David Beckham for vente på søkelyset. Leonardo er optimistisk med tanke på avansement.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLISVis mer

Engelske journalister gikk da Beckham ikke stilte opp

Resten fikk høre en offensiv og optimistisk Milan-sjef.

||| • Følg Champions League-åttendedelsfinalene i fotballstudio fra kl. 20.30!

MANCHESTER (Dagbladet): Dagbladet var tilstede på pressekonferansen med Alex Ferguson og Darren Fletcher i ettermiddag, og fikk høre sjeldne godord fra Manchester United-sjefen om hans tidligere elev David Beckham.

Til pressens store skuffelse var det feil blond mann som satt ved siden av Leonardo da AC Milan holdt sin pressekonferanse nå litt senere i kveld.

Da Massimo Ambrosini entret rommet, gikk flere engelske journalister rett ut døra.

Vi som ble igjen, fikk høre en optimistisk AC Milan-manager:

- Det er mye ved vårt spill for tida som gjør meg positiv. Den første kampen kunne endt med hundre, for ikke å si tusen, forskjellige utfall. Vi vet også at United som regel spiller likt hjemme som borte, og jeg forventer ingen store endringer. Vi har en sjanse, det handler om forberedelser og innstillinga når kampen starter, sier Leonardo.

David Beckham har ikke startet mange kamper for AC Milan i det siste, men fikk sjansen da lagene møttes i første kamp. Alex Ferguson har spådd at han tror Beckham vil starte på benken, men Leonardo vil ikke avsløre hvilken rolle han får i morgen.

- Beckham er ekstremt profesjonell, både som spiller og person. Det er ingen tvil om at det er et stort øyeblikk for ham å komme tilbake hit, og trekninga var nok meget spesiell for ham. Han er viktig for gruppa med sin profesjonalitet, og den kan selvsagt hjelpe oss i morgen.