Engelske klubber i Europa-krise: - En karusell det er vanskelig å stoppe

Nå kan de miste retten til å ha med fire lag.

SKUFFET CHAMBERLAIN:  Etter to strake tap i de innledende rundene i Champions Leauge blir kampen mot Bayern avgjørende for Arsenal. Foto: Reuters.
SKUFFET CHAMBERLAIN: Etter to strake tap i de innledende rundene i Champions Leauge blir kampen mot Bayern avgjørende for Arsenal. Foto: Reuters. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Premier Leagues storklubber har vunnet under en tredel av Champions League-kampene sine i 2015. I kveld tar Arsenal imot Bayern München i Champions Leagues gruppe F, etter å ha tapt begge sine to første kamper i høst. Samtidig møter et hardt presset Chelsea Dinamo Kiev i Ukraina.

- Det er «Star Wars 2» når Arsenal og Bayern München møtes i Champions League. Arsenal møter nok et Bayern som er helt på topp, jeg vil si de har et bortimot komplett lag, sier fotballekspert Roar Stokke om kveldens skjebnesvangre kamp.

Etter et 2015 der engelske lag har fattige fire seirer på 14 kamper i Europas gjeveste turnering, må de to London-lagene spille om mer enn videre avansement i gruppa. Poengsnittet etter de foregående rundene er halvparten så bra som deres spanske og italienske rivaler, og Premier League står i fare for å «rykke ned»fra Europas topp 3-sjikt.  - Ingen hadde trodd at kampene mot Bayern skulle bli de avgjørende matchene. Det er en reell mulighet for at Arsenal ryker ut av Champions League hvis de taper mot Bayern i neste runde, forteller Stokke til Dagbladet. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer