Engelske lag for dårlige for United

Manchester United-sjef Alex Ferguson har funnet ut hvorfor klubben sliter på bortebane i Champions League.

United har bare én borteseier, mot Sturm Graz, i Champions League denne sesongen. Onsdag kveld ble det skuffende 1-1 mot Panathinaikos - en kamp engelskmennen fort kunne tapt med flere mål.

Men hjemme i Premier League er United suverene både borte og hjemme. Med ni kamper igjen leder de rødhvite fra Manchester med 14 poeng ned til toer Arsenal.

- Det er mulig at vi har mistet litt av skarpheten i spillet på grunn av vi har det så behagelig i vår egen liga. Det bekymrer oss veldig. Hvis vi ikke er oppmerksomme på det kan vi ikke rette det opp, sier Ferguson til Daily Mail.

Den 59-årige skotten varsler en intern oppvask i klubben etter fadesen onsdag. Kanskje Ole Gunnar Solskjær skal være glad han bare fikk noen små minutter som innbytter?

- Barthes var strålende, Keane ikke så verst. Scholes var ikke helt borte og Phil Neville var OK. Ellers strøyk alle. Det var en elendig forestilling og ingen får gjemme seg nå. Vi må analysere dette.

Kaptein Roy Keane er også skuffet.

- Jeg advarte alle etter Valenica-kampen. Vi måtte forbedre oss, men i stedet tok vi et steg tilbake. Jeg vet ikke hva som har skjedd med oss, men kan ikke lure oss selv, sier Keane.

(Dagbladet.no)